BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem‘Dönebilirsin’ denilmeseydi orada ölecektim----

‘Dönebilirsin’ denilmeseydi orada ölecektim

‘Dönebilirsin’ denilmeseydi orada ölecektim
15 Mart 2017 - 06:14 www.finansgundem.com

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda’da yaşananlarla ilgili ‘Eğer bana Ankara’dan Sayın Cumhurbaşkanımızdan ‘Artık dönebilirsin’ denilmeseydi ben orada ölecektim ve oradan ayrılmayacaktım’ dedi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında gittiği ABD’nin New York şehrinde Hollanda’nın Rotterdam kentine sadece 16 Nisan’ı ve anayasa değişikliğinin neler getireceğini konuşmak üzere gittiklerini ancak konsolosluğa dahi alınmadıklarını anlattı.

Bakan Kaya “Gerçekten çok ırkçı, faşist bir anlayışla bizi vatandaşlarımızın bulunduğu yere de geçirmediler. Tam 7 saat boyunca biz orada Rotterdam’da bir aracın yanında bekledik, zaman zaman dışına çıktık, zaman zaman içinde durduk. Eğer ki bana Ankara’dan Sayın Cumhurbaşkanımızdan ‘Artık dönebilirsin’ denilmeseydi ben orada ölecektim ve oradan ayrılmayacaktım. Bundan emin olabilirsiniz. Bazen devlet, millet her şeyin önüne geçiyor” ifadelerini kullandı.

‘16 Nisan’ mesajı

Bakan Kaya, Avrupa’da birçok ülkede Türkiye’nin seminer ve konferanslarının iptal edildiğine dikkat çekti. “Hollanda’nın bu ırkçı tutumuna karşı en güzel cevabı ben milletimizin 16 Nisan’da vereceğinden eminim” diyen Kaya, Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenlerin ülkenin bu halk oylamasından da güçlü bir şekilde çıkmasını istemediğini vurguladı. Kaya, 15 Temmuz ruhuyla gece gündüz demeden 16 Nisan’a kadar çalışacaklarını dile getirerek ABD’deki Türk vatandaşlarına sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

Kurt’a ‘geçmiş olsun’ telefonu

Bakan Kaya, kendisine destek vermek için Türkiye’nin Rotterdam Başkonsolosluğu önünde toplanan Türk vatandaşlarının arasında bulunan ve polis köpeği tarafından bacağından ısırılan Hüseyin Kurt’u telefonla arayarak “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Kaya, “Sizlerin oradaki varlığı bana manevi destek oldu”, Kurt ise “Amacımız size destek vermekti” dedi. 

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • atahannn15 Mart 2017 10:49

    sıfatına ... ya arkadaş bunlar mı milletin temsilcisi. iğrniyorum bunlar bizim yüzümüz olamaz. allah kahretsin din ile aldatanları

  • Cüneyt Özdemir15 Mart 2017 10:18

    yuh olsun sizlere. başka bir şey de söylemeye gerek olmayacak kadar değersizsiniz....

  • ali ergül15 Mart 2017 09:57

    atın bakalım bu millet yutacak mı bu yalanları. 16. nisan'da sizin için sonun başlangıcı olacak patronunuz içinde...

  • hayır15 Mart 2017 09:26

    yavaşşşşşş yerler yaşşşşşş

  • murat sarıhan15 Mart 2017 09:13

    Eee tabi kim türkiyede ölmek ister sen de haklısın

  • tiyatro15 Mart 2017 09:09

    Şu alman medyasını okuyorum da 'Aynen 15 Temmmuz gibi bu da tiyatro demeye' getiriyorlar.. Eyyyy Merkel, eyyyy medya kendine gel!

  • Hasan15 Mart 2017 09:08

    Anayasa değişikliği oylaması çalışması için Avrupada çalışacağına Türkiye ye gel de bizler için çalış.

  • ylmz15 Mart 2017 08:13

    Hadi oradan,bir de örnek olacaksınız...

  • BENGIN15 Mart 2017 07:43

    TEBRİKLER NENE HATUN BAKANIMIZ. SPOR BAKANIMIZ ALMANYA DA KALIRKEN SİZ NE AMAÇLA HOLLANDA YA KARA YOLUYLA İZİN ALINMADAN GİRMEYE KALKIYORSUNUZ. SAYENİZDE GURBETTEKİ VATANDAŞIMIZDA MEMLEKETTEKİ POLİS ŞİDDETİNİN AYNISINI HOLLANDA DA YAŞADI. YANİ ŞİDDET KONUSUNDA AB İLE ARAMIZDA FARK OLMADIĞINI GÖRDÜK.