BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDombra'nın 'köşk' versiyonu da geliyor----

Dombra'nın 'köşk' versiyonu da geliyor

Dombra'nın 'köşk' versiyonu da geliyor
05 Haziran 2014 - 10:03 www.finansgundem.com

AK Parti son iki seçimde tercih ettiği ‘Aynı Dağın Yeliyiz’ ve ‘Dombra’ şarkılarının oy artışı sağladığına inanıyor

AK Parti , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın cumhurbaşkanı adaylığı için gün sayıyor. Resmi açıklamanın bir 10 günü daha bulması bekleniyor. Bir yandan da Erdoğan aday olacakmış gibi hazırlıklar yapılıyor. Bu hazırlıklar kapsamında Erdoğan için yeni bir şarkı besteleniyor. Ayrıca Seçim beyannamesi yerine geçecek ‘manifesto’ hazırlığı yapılıyor. Erdoğan, “Yeni Türkiye ’nin başkanı” olarak lanse edilecek.

Radikal'de yer alan habere göre, Ağustos ayındaki cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye demokrasi tarihinde birçok ‘ilk’ yaşanacak. İlk kez halkın seçeceği cumhurbaşkanı olmaya en yakın gösterilen isimlerin başında Başbakan Erdoğan geliyor. Erdoğan’ın adaylığına artık kesin gözüyle bakılırken bunun en geç 18 Haziran’a kadar ilan edilmesi bekleniyor. Erdoğan da adaylığının açıklanmasından sonra birçok ‘ilk’le halkın karşısına çıkma hazırlığı yapıyor. Türkiye’de ilk kez bir cumhurbaşkanının seçim beyannamesi ve özel şarkısı olacak. AK Parti son iki seçimde tercih ettiği ‘Aynı Dağın Yeliyiz’ ve ‘Dombra’ şarkılarının oy artışı sağladığına inanıyor. Şimdi ‘Dombra’ya kardeş geliyor. Başbakan Erdoğan için yeni bir şarkı üzerinde çalışılıyor. Şarkı sözlerinin ‘kucaklayıcı’ temalar içereceği söyleniyor.

Cumhurbaşkanını halkın seçecek olması seçim meydanlarında adayların ne anlatacağı, hangi vaatlerde bulunacağı tartışmasını da beraberinde getirmişti. Başbakan Erdoğan için manifesto denebilecek metin hazırlanıyor. Erdoğan’ın ana ‘motto’su ‘Yeni Türkiye’ olacak. Erdoğan’ın vaatleri bir anlamda iç ve dış kamuoyunda kendisine dönük eleştirilere cevap niteliği taşıyacak. Erdoğan ‘ileri demokrasi, adalet, hukuk devleti’ taahhüdünde bulunacak.

Slogan: Türkiye’nin Başkanı

Başbakan Erdoğan, parlamenter sistemin cumhurbaşkanı seçilecek olsa bile partisi onu şimdiden icranın başı olarak görüyor. Erdoğan’a destek slogan ve pankartların da bunu destekler mahiyette olacağı söyleniyor. Erdoğan, ‘Türkiye’nin Başkanı’ olarak lanse edilecek. Bu arada Yüksek Seçim Kurulu’nun siyasi partilerin kampanya yürütmesini kolaylaştırıcı karar alması bekleniyor. Bu şekilde olursa Erdoğan’ın kampanyasını AK Parti üstlenecek. Bu karar olası anayasa değişikliği öncesi ‘partili cumhurbaşkanlığı’na halkın alıştırılması açısından önemli görülüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)