BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivDolu hasarı yaşayan araçlara hızlı çözüm Gebze'de----

Dolu hasarı yaşayan araçlara hızlı çözüm Gebze'de

Dolu hasarı yaşayan araçlara  hızlı çözüm Gebze'de
06 Eylül 2017 - 11:50 www.finansgundem.com

Gebze'de faaliyet gösteren AUTO KING bayii İlke Otomotiv, 27 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul'da yaşanan dolu felaketinde hasar gören araçlara hızlı ve güvenilir çözümler üreterek sektöründe dikkatleri üstüne çekti

Dolu hasarı, otomobilinizin başına gelebilecek en büyük felaketlerden biridir. 27 Temmuz'da mega kent İstanbul'u vuran şiddetli dolu yağışı bunu bizlere bir kez daha gösterdi. Söz konusu tarihte yaşanan felaket binlerce araçta önemli hasarlara yol açtı. Hasarlı araçların onarımı konusunda ise yaşanan yoğunluk ve aylar sonrasına verilen randevular araç sahiplerinin tepkisine yol açarken, Gebze'nin önde gelen hasar onarım merkezlerinden olan AUTO KING Bayii İlke Otomotiv, hızlı ve güvenilir hizmeti ile müşterilerinden tam not aldı. İlke Otomotiv Genel Müdürü Erhan Ürey, "Sektördeki tecrübemiz ve konusunda uzman ekibimizle dolu felaketinden bu yana 300'den fazla aracın teslimini yaptık" dedi.
Dolu hasarı dolu yağışı sonrası oluşan göçük ve çöküklerin sayısı yüzlerce olabiliyor. Eskiden bu hasarların onarımı mümkün olamadığına dikkat çeken Erhan Ürey, "Oluşan hasarın giderilmesi için otomobilinizi hasarlı bölümleri değiştiriliyor ve aracınızı orjinalliği bozuluyordu. Şimdi ise İlke Otomotiv olarak dolu hasarı ile oluşan göçükler için sayısı ne kadar olursa olsun boyasını bozmadan düzeltebiliyoruz." diye konuştu.
Boyasız Göçük Onarımı'nın (oyasız Göçük Düzeltme), adında da anlaşılacağı üzere boya hasarı oluşmamış çoğu göçük için kullanıldığına dikkat çeken Ürey, "Bu yöntem ustalık gerektirir ve çoğunlukla özel aparatlarla içeriden “hassas bir şekilde ittirmek” şeklinde uygulanır. Dolu Hasarında PDR: Paintless Dent Repair yöntemi ise (Boyasız Göçük Onarımı) yurtdışında yıllardır uygulanmakta olan kaporta göçüklerini ve tampon göçüklerini aracınızın boyasına dokunmadan, çekiç kullanmadan, hızlı, ekonomik bir şekilde onarmaya yarayan yeni bir sistemdir. Bizde şirket olarak söz konusu sistemi en iyi şekilde uygulayarak hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyoruz" dedi.

Günde 10 tane araç teslim ediyoruz

2012 ve 2014 yıllarında da yaşanan şiddetli dolu yağışları sonrasında 2000'den fazla aracın onarımını yaparak büyük bir tecrübe ve deneyim kazandıklarını belirten İlke Otomotiv Genel Müdürü Erhan Üney sözlerini şöyle sürdürdü: "27 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul'da yaşanan dolu felaketi sonrasında geçmişteki tecrübemizin getirdiği yoğun bir taleple karşılaştık. Tecrübemizle birlikte günde en az 10 araç olmak üzere son bir ayda 300'den fazla aracın onarımını yaparak müşterilerimiz tarafından büyük bir takdirle karşılandık. Hasarlı araçları boyamadan ve müşteri mutabakatı ile onarıyoruz ve araçlarında hasar olan ve onarım konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlarımız bizlere 0 262 655 16 16 ve 0 533 464 00 01 nolu telefonlardan rahatlıkla ulaşabilirler. 10 kişiden oluşan uzman ekibimizle amacımız günde 10 civarında olan onarım sayımızı artırarak, sektördeki güvenilir yerimizi daha da güçlendirmek istiyoruz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)