BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar TL karşısında 6 haftanın dibine geriledi----

Dolar TL karşısında 6 haftanın dibine geriledi

Dolar TL karşısında 6 haftanın dibine geriledi
08 Nisan 2013 - 16:48 www.finansgundem.com

Bankalararası piyasada dolar, TL karşısında 21 Şubat'tan beri gördüğü en düşük seviyeye geriledi

Bankalararası piyasada dolar, küresel piyasalara paralel olarak TL karşısında da değer kaybederek 21 Şubat'tan beri gördüğü en düşük seviyeye geriledi.
Güne hemen hemen cuma günü kapanış seviyesinden başlayan dolar/TL geçen haftaki değer kaybının ardından gelen tepki alımlarıyla bir ara 1,80'in üzerine kadar yükselse de uluslararası piyasada dolara olan talebin azalmasıyla tekrar düşüşe geçti.
Geçen hafta cuma günü ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin çok altında kalmasıyla küresel piyasalarda dolara olan talebin azaldığı görülüyor.
Gün içinde en düşük 1,7849 seviyesine kadar gerileyen dolar/TL bu dakikalarda 100 günlük hareketli ortalamasının da geçtiği 1,7873 seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor.
Analistler dolar/TL'de 1,7870 seviyesinin destek olarak takip edileceğini belirterek, şu an zayıf olan tepki alımlarının etkisini artırması durumunda 1,80 seviyesinin direnç konumuna gelebileceğini kaydediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)