BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoktor Öz korona virüs için uyardı----

Doktor Öz korona virüs için uyardı

Doktor Öz korona virüs için uyardı
23 Mart 2020 - 08:49 www.finansgundem.com

Amerika’nın tanınmış ünlü doktorlarından Mehmet Öz katıldığı televizyon programında yapılması gereken ilk şeyin evin sınırlarını kapamak olduğunu söyledi.

Katıldığı bir TV programında konuşan Doktor Öz, “Genç insanlarının,  yayınlanan mesajları algılamasından etkilendim. Bazı istisnalar var. Bir balonun içinde yaşıyorlardı, evlere kapanacaklarını duyduğunda üniversitede okuyan oğlum, ilk kapatılan okullardan biri olan Harvard’a gidiyordu, şaşırdılar. Ama yaklaşık 48 saat boyunca olanları izledikten sonra tehlikeyi fark ettiler. Bu olay çok önemli. Genç neslimizin aslında yetişkin olma ve katkıda bulunma şansı” diye konuştu.

Sözcüde yer alan haberde, Mehmet Öz ayrıca dışarıdan gelen kutulara karşı insanların tedbirli olmalarını, ayakkabılarını kapıda çıkarmalarını, dışarıda giydikleri kıyafetleri yıkamalarını ve dışarıdan getirdikleri yiyecek kaplarından kurtulmalarını tavsiye ederek, “Ama yapılması gereken ilk şey evinizin sınırlarını kapatmaktır” dedi.

Dr. Mehmet Öz'ün çalışanı koronavirüse yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)