BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğu Karadeniz'de 22 farklı noktadaki yangın söndürüldü----

Doğu Karadeniz'de 22 farklı noktadaki yangın söndürüldü

Doğu Karadeniz'de 22 farklı noktadaki yangın söndürüldü
09 Aralık 2021 - 17:59 www.finansgundem.com

Doğu Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, bahçelerde yakılan anız ateşleri ve lodosun da etkisiyle 22 noktada çıkan yangınlar söndürüldü.

Doğu Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, bahçelerde yakılan anız ateşleri ve lodosun da etkisiyle 22 noktada örtü ve orman yangını çıktı. Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangınlarda, 3 ev kullanılamaz hale geldi, tarım ve orman arazileri zarar gördü.

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcak hava dalgası ve rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, yerleşim yerleri ve tarım arazilerine sıçradı.

Yangınlara belediye itfaiye ekipleri ile orman işçileri ve AFAD ekipleri çok sayıda araçla müdahale etti. Söndürülen yangınlarda, 3 ev kullanılamaz hale geldi, tarım ve orman arazileri zarar gördü. Zarar gören alanlarda tespit çalışması başlatıldı.

Uzmanlar, bölgede hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini belirterek, yeni yangınların oluşmasına fırsat verilmemesi için anız ateşi yakılmaması yönünde vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. 

Trabzon'da 4 noktada orman yangını! Evler tahliye edildi

 

Menderes'teki orman yangını sanığına 7 yıl hapis istemi

 

Osmaniye'de orman yangını

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)