BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin"Doğrusu çok düşünceliymişler"----

"Doğrusu çok düşünceliymişler"

Doğrusu çok düşünceliymişler
05 Temmuz 2013 - 13:51 www.finansgundem.com

İngiltere Prensi William ve eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ı şok eden hediye

Finlandiya hükümetinin, ülkelerindeki gelenekler uyarınca İngiltere Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate'e yolladıkları doğum hediyesinde yer alan prezervatif şaşkınlık yarattı. Hediyenin tartışma yaratması üzerine Finlandiya'nın Londra'daki büyükelçilik sözcüsü konuya açıklık getirme gereği duydu. Sözcü, "Finlandiya'da doğum yapan her anneye bir hediye paketi verilir. Paketin içinde prezervatif de bulunur. Bununla, doğum yapmış olsanız dahi tekrar hamile kalabilirsiniz mesajı verilmek istenir" dedi.
Finlandiya'dan gönderilen "Hoş geldin bebek" paketinde prezervatifin yanı sıra bebek giysileri, patik, biberon ve pişiklere karşı krem de bulunuyor. Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate'in sözcüsü, hediyeyi "Doğrusu çok düşünceliymişler" sözleriyle değerlendirdi.
Finlandiya'da doğum paketleri 75 yıldır dağıtılıyor. Ancak Fin kadınların üçte ikisi paket yerine onun maddi karşılığı olan 140 euronun (350 TL) kendilerine ödenmesini talep ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)