BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğa Koleji'nin yeni sahibi yarın belli olacak----

Doğa Koleji'nin yeni sahibi yarın belli olacak

Doğa Koleji'nin yeni sahibi yarın belli olacak
13 Aralık 2019 - 15:54 www.finansgundem.com

Doğa Koleji'nden satış işlemlerine ilişkin resmi açıklama geldi. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu tarafından yapılan açıklamada, "Doğa Koleji'nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibariyla son aşamaya geldi" denildi.

Can Holding yaptığı açıklamada, "Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" ifadeleri kullanıldı. Okulu devralmak için görüşmeler yapan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını belirtti.

Son günlerde öğretmenlere maaşlarını ödeyemediği için gündeme gelen Doğa Koleji okullarının satış süreciyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kurum yaptığı açıklamada alıcı kurumla görüşmelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu tarafından yapılan açıklamada, “Doğa Koleji’nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibariyla son aşamaya geldi. Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum” ifadeleri kullanıldı.

CAN HOLDİNG: GÖRÜŞMELER OLUMSUZ SONUÇLANDI

Doğa Koleji’nin potansiyel alıcıları arasında Can Holding’de gösteriliyordu. Holding’den yapılan açıklamada iki taraf arasındaki görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı bildirildi. Can Holding son aylarda Bilgi Ünversitesi ve Tokai çakmaklarının üreticisi Sebat Çakmak’ı satın alması ile adından söz ettirmişti.

BAKANLIK: SORUŞTURMA BAŞLATTIK

Milli Eğitim Bakanlığı ise Doğa Koleji'nde yaşanan maaş krizi hakkında soruşturma başlattığını açıklamıştı. Bakanlık, “Olası bir durumda öğrencilerin resmi ve özel okullara nakli için planlamalar yapıldı” ifadesini kullanmıştı. (Sözcü)

Milli Eğitim Bakanlığı Doğa Koleji için devreye giriyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekol03 Ocak 2020 09:42

    ŞU ŞİRKETLER ELLERİNİ MİLLİEĞİTİMDEN ÇEKSİNLER,HÜKÜMET KANAL İSTANBULU DİRETECEĞİNE EĞİTİM KURUMLARINI DEVLETE BAĞLASIN ,ATAMIZIN DEDİĞİ GİBİ GELECEĞİMİZ GENÇLİKTEDİR.BEYİNGÖÇÜ OLMASIN,BİZ BİZE YETERİZ HÜKÜMET DİŞ GÜÇLERİN HEGEMONYASINDAN KURTULUP GENÇLİĞİMİZE ÖNEM VERSİN. POLİİYE BASKILARLA GENÇLİĞİN OKUMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMASIN.:O  :-*  :'( 

  • baki13 Aralık 2019 21:02

    nevşehirli bır iş adamı almiş dıyorlar

  • Bika13 Aralık 2019 19:05

    Nişantaşı Üniversitesi yeni sahibi olmuş.