BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğa Koleji’nde düğüm bugün çözülüyor----

Doğa Koleji’nde düğüm bugün çözülüyor

Doğa Koleji’nde düğüm bugün çözülüyor
14 Aralık 2019 - 11:37 www.finansgundem.com

Öğretmenlerine maaş ödemelerinde sorunlar olduğu için eğitimin aksadığı Doğa Koleji'nin yeni sahibinin bugün açıklanması bekleniyor.

Doğa Koleji'nde düğümün bugün çözülmesi bekleniyor. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu tarafından dün yapılan açıklamaya göre okulun satış görüşmeleri tamamlandı.

Saçaklıoğlu, “Doğa Koleji’nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibarıyla son aşamaya geldi. Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Okulu satın almak için görüşmelerde bulunan potansiyel alıcılardan Can Holding ise yaptığı açıklamada görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını belirtti.

Doğa Koleji’ni satın alan firmanın Nişantaşı Üniversitesi olduğu da iddia ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Doğa Koleji'nde maaşlarını alamayan öğretmenler ders boykotu yapmış,  yönetimden açıklama talep eden veliler ise geçen hafta İstanbul Ataşehir’deki genel müdürlük binasında toplanmıştı.  Yönetimden yanıt alamayan veliler girişteki turnikeleri aşarak genel müdürlük binasına girmişti. (Sözcü)

Doğa Koleji'ni Hüsnü Özyeğin mi alıyor?

Doğa Koleji'nde kriz büyüyor

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)