BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDizi bitti bıyıklar gitti!----

Dizi bitti bıyıklar gitti!

Dizi bitti bıyıklar gitti!
17 Haziran 2015 - 10:52 www.finansgundem.com

Kenan İmirzalıoğlu, Karadayı dizisinin final yemeğine bıyıksız gelerek herkesi şaşırttı

'Karadayı', önceki gün yayınlanan son bölümü ile ekranlara veda etti. Tüm ekip, dizinin final bölümünü önceki akşam CVK Hotel'de bulunan İzaka Restaurant'da hep birlikte izledi. Yenen yemek sonrası fasıl ekibi eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenen oyuncuların, final bölümü ile ilgili çok güzel yorumlar almalarına karşılık birbirlerinden ayrılacakları için buruk bir sevinç yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı. 



'ÜÇ YIL ZİRVEDE OLMAK ZOR!' 

Dizinin 'Feride Hakime'si Bergüzar Korel, sırtını açıkta bırakan elbisesiyle dikkat çekti. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Korel, "Bir yandan buruğum, bir yandan ise sevinçliyim. Harika bir üç sene geçirdim. 'Karadayı'sız bir hayat nasıl olacak bilmiyorum" dedi. Dizinin 'Mahir Kara'sı Kenan İmirzalıoğlu ise kestiği bıyıklarıyla görüntülendi. İmirzalıoğlu, "Bu devirde bir diziyi üç yıl ayakta tutmak kolay değil. Emeklerinden dolayı herkese teşekkür ederim. Başarımızda en büyük övgüyü seyirci hak ediyor. Bizi bağırlarına basıp zirvede tuttular" diye konuştu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)