BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da şehit sayısı 2'ye yükseldi----

Diyarbakır'da şehit sayısı 2'ye yükseldi

Diyarbakır'da şehit sayısı 2'ye yükseldi
24 Şubat 2016 - 19:34 www.finansgundem.com

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün sabah saatlerinde teröristlerin yaptığı saldırıda yaralanan bir uzman çavuş kaldırıldığı hastanede şehit oldu

Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde bugün sabah saatlerinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 uzman çavuş şehit olmuştu. İlçeden bir acı haber daha geldi.

Bugün sabah saatlerinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alınan 1 uzman çavuş daha şehit oldu. Şehit uzman çavuş Osman Kaplan'ın Elazığ İl Jandarma Komanda Taburu'nda görevli olduğu ve geçici olarak Sur ilçesine geldiği öğrenildi.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mustafa Hakan Kaçar'ın cenazesi, ailesinin isteği üzerine Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi'nde defnedilecek.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ MUSTAFA KABLAN'IN BABASI: BENİ OĞLUMUN YANINA GÖTÜRÜN
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada kaldırıldığı hastanede şehit olan 41 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Kablan'ın Kırıkkale'deki baba evine ateş düştü.

Dışarıda bulunduğu sırada eve çağrıldıktan sonra oğlunun şehit olduğunu öğrenince fenalaşan, inşaat işçisi şeker ve tansiyon hastası baba Mustafa Kablan, en son dün akşam oğlu ile görüştüğünü belirterek, "Beni de oğlumun yanına götürün. Hastaneye götürmeyin." diye feryat etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)