BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiyarbakır'da Hazreti İsa ve Meryem figürlü tarihi eserler ele geçirildi----

Diyarbakır'da Hazreti İsa ve Meryem figürlü tarihi eserler ele geçirildi

Diyarbakır'da Hazreti İsa ve Meryem figürlü tarihi eserler ele geçirildi
06 Haziran 2020 - 14:09 www.finansgundem.com

Diyarbakır'da, İbranice el yazmalı kitap, parşömen üzerine baskılı Hazreti İsa ve Meryem figürlerinin olduğu tablo ile bir heykel ele geçirildi.

Diyarbakır'da tarihi eser satmaya çalışanlara yönelik operasyon başlatıldı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Ergani İlçe merkezinde ikamet eden 3 şüpheli şahsın ellerinde bulundurdukları tarihi eserleri satmak için alıcı aradıkları yönünde bilgi elde edildi.

Ergani İlçe merkezinde belirlenen yerde icra edilen operasyonda, bahse konu şüpheli şahıslar tarihi eserleri satmaya çalıştıkları esnada suçüstü yakalandı.

Ruhsatsız tabanca da ele geçirildi

Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan adli aramada; bir adet 11X10 cm ebatlarında, 36 yaprak ve 18 sayfadan oluşan, deri üzerine İbrani alfabesi ile yazılmış el yazmalı kitap, bir adet parşömen üzerine baskılı Hazreti Meryem ve Hazreti İsa figürlerinin olduğu tablo, bir adet heykel, bir adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tabancaya ait şarjör ve 16 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak, ele geçirilen tarihi eserler muhafaza altına alınarak Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine teslim edilmiş, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında soruşturma başlatılmıştır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)