BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da çevik kuvvete saldırı----

Diyarbakır'da çevik kuvvete saldırı

Diyarbakır'da çevik kuvvete saldırı
19 Eylül 2015 - 22:46 www.finansgundem.com

Uzun namlulu silahlar ve el yapımı bomba ile PKK'lı teröristler saldırı düzenledi

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne, bir grup terörist tarafından, el yapımı bomba ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırının ardından çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Bağlar ilçesi Emek caddesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne, saat 20.40 sıralarında, bir grup terörist tarafından el yapımı bomba ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Teröristlerin, nöbet kulübesini hedef aldığı saldırıya, polis anında karşılık verdi. Bunun üzerine kısa süreli çatışma yaşanırken, saldırganlar ara sokaklara girerek, kaçtı.

Çatışmanın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis gönderildi. Bir grup polis, yolu çift yönlü trafiğe kapatarak, olay yerinde incelemelerde bulundu. Ara sokaklara zırhlı araçlarla giren polisler de, teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)