BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da çatışma: 1 asker şehit----

Diyarbakır'da çatışma: 1 asker şehit

Diyarbakır'da çatışma: 1 asker şehit
21 Aralık 2015 - 21:01 www.finansgundem.com

Bitlis'te meydana gelen saldırıda 2 askerimizin şehit düşmesinin ardından bir acı haber de Diyarbakır'dan geldi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sürdürülen operason sırasında çıkan çatışmada PKK'lı teröristlerin daha önce tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu bir uzman çavuş şehit oldu. Patlama ve silah seslerinin duyulduğu ilçede güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmalar devam ediyor.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Sur İlçesi'nde hendeklerin kaldırılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar sürerken, bu akşam bölgeden bir şehit haberi daha geldi. İlçenin Hasırlı mahallesinde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile PKK'lı bir grup arasında çatışma çıktı. Çatışma sürerken bölücü terör örgütü üyelerinin daha önce tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı (EYP) infilak ettirmeleri sonucu Diyarbakır Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir uzman çavuş ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılmak iztenen asker, yolda şehit oldu. Halen patlama ve silah seslerinin duyulduğu bölgede çatışmaların devam ettiği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)