BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da 56 saat sonra umutlandıran kurtuluş!----

Diyarbakır'da 56 saat sonra umutlandıran kurtuluş!

Diyarbakır'da 56 saat sonra umutlandıran kurtuluş!
08 Şubat 2023 - 13:48 www.finansgundem.com

Depremden dolayı yıkımların olduğu Diyarbakır’da çöken 10 katlı Hisami Apartmanı’nda başlatılan kurtarma çalışmasında Hediye Aslan, depremin 56’ncı saatinde bulunduğu yerden çıkarıldı. Çocuklarını soran Aslan, ambulansla hastaneye götürüldü.


Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 10 il arasında yer alan Diyarbakır’da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bağlar ilçesinde yıkılan 10 katlı Hisami Apartmanı’nda, depremin 3'üncü gününde Hediye Aslan’dan ses alındı. Aslan, kendisiyle konuşan ekiplere durumunun iyi olduğunu söyledi.

Enkazda çocuklarının da olduğunu belirten Aslan, ekiplerin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kepçeyle indirilen Aslan, sedyeye konularak ambulansla hastaneye götürüldü. Apartmandaki Aslan’ın çocukları ve diğer kişilerin kurtarılması için ekiplerin çalışması sürüyor.

‘ÇOCUKLARININ NEREDE OLDUĞUNU SORDU’

Silvan Belediyesi kurtarma ekibinden Aslan Bakır, "AFAD ekipleriyle birlikte ses dinlemesinde kendisinin sesini aldık. İyi olduğunu, isminin Hediye Aslan olduğunu, ilk olarak çocuklarının nerede olduğunu sordu. Akabinde ekiplerle birlikte 1,5 saatte Hediye ablamızı kurtardık. Ekipler hazır mı dedi. Görevimizi yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Hediye ablayla birlikte büyük bir umudumuz var. Yerimizde duramıyoruz. İlk sesini duyduğumda, yeniden doğmuşum gibi hissettim” dedi.

Deprem bölgesinde deniz seviyesi yükseldi: Binalar boşaltıldı!

 

Hayat kurtaran uyarı: Deprem çantasında olması gereken 3 şey...

 

Komandolar, Hatay'a destek için yola çıktı!

 

Alman basınından dikkat çeken sözler: Ya deprem Almanya'da olsaydı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)