BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır Valisi'nden sağduyu çağrısı----

Diyarbakır Valisi'nden sağduyu çağrısı

Diyarbakır Valisi'nden sağduyu çağrısı
10 Haziran 2015 - 00:52 www.finansgundem.com

Vali Hüseyin Aksoy, "Halkımızı sağduyulu ve provokasyonlara karşı daha dikkatli olmaya davet ediyoruz" dedi

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Aytaç Baran'a yapılan saldırı ve ardından yaşanan olaylara ilişkin, "Halkımızı sağduyulu ve provokasyonlara karşı daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Herkesin sağduyu içerisinde hareket etmesini bekliyoruz" dedi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada olaylara ilişkin sosyal medyada gerçek olmayan haberlerin yer aldığını belirterek, bu bilgilere itibar edilmemesini istedi.

Sosyal medyada bazı çevrelerce yapılan haberlerin tahrik  amacıyla taşıdığını kaydeden Aksoy, "Bu haberler, ya taraftarları tahrik etmek ya taraftarları bir araya toplamak adına yayınlanıyor. Bunlara itibar edilmemesi gerekiyor. Herhangi bir olay olduğu konusunda bilgisi olan kişiler, '155 Polis İmdat'ı arayarak anında ihbar etmelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Aksoy, güvenlik birimlerinin şehrin çeşitli noktalarında konuşlanmış durumda olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Halkın huzur ve güvenliği için güvenlik birimlerimiz, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Güvenlik birimlerimiz, gelişen olaylara karşı duyarlı bir şekilde çalışıyor. Halkımızı sağduyulu ve provokasyonlara karşı daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Herkesin sağduyu içerisinde hareket etmesini bekliyoruz. Halkın sağduyusuyla birlikte bugünleri de aşacağız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)