BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyanet'ten kovuldu yinede akıllanmadı----

Diyanet'ten kovuldu yinede akıllanmadı

Diyanet'ten kovuldu yinede akıllanmadı
21 Mayıs 2018 - 08:35 www.finansgundem.com

Diyanet tarafından kadınlara yönelik sözleri nedeniyle işine son verilen İlahiyatçı İhsan Şenocak, yine kadınları hedef aldı.

İlahiyatçı İhsan Şenocak; kadınların pantolon giyip, kaşlarını aldırarak üniversiteye gitmesinin günah olduğunu ve bu kadınların cehenneme gideceğini iddia etmişti. Herkesin tepki gösterdiği Şenocak'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da isim vermeden yüklenmişti.

Şenocak sosyal medya adresinden yaptığı yeni paylaşımda ise “İslamın kızı! Umudumuz sensin, cafelerde gece yarılarına kadar erkeklerle senli-benli konuşan, felsefenin derin bahislerine dalan, para, pul kazanan lakin ailesini dağıtan kadınların değil, Fatih'e, Baki'ye, Sinan'a ninni söyleyen, evinde 'yavuz' yetiştiren anaların izinde yürü!” ifadelerini paylaştı.

YİNE TEPKİ ÇEKTİ

 Kamuoyundan büyük tepki çeken Şenocak’a bir tepki de Din Felsefesi üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen akademisyen Caner Taslaman’dan geldi. Taslaman, Şenocak’ın bu sözlerine, “Kendi sapkın, kadın-sanat-bilim-özgürlükler düşmanı uyduruk dininin şekillendireceği kızlara 'İslamın kızı' diyen şu komediye kanan kaç kişi var acaba? Bu zihniyetle ancak 'Hurafelerin kızı' olursun. Aziz İslam’ı, bu kafalardan öğrenenlerin vah haline!” diye yazdı.

Ahmet Hakan'dan İhsan Şenocak'a tepki

 

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ferhat Resim26 Mayıs 2018 11:38

    Asıl siz yüce İslamı çarpıtmaya çalışıyorsunuz. Sapıklıklara özgürlük diyerek yıkılan yuvaların, bu avrupadan gelen ahlak nizam bilmez toplumsal hayatın sonucu psikolojisi bozulan nice insanın hesabını veremezsiniz.

  • Kumadam24 Mayıs 2018 01:53

    Caner Taslaman denen sahtekar esasen yüce dinimiz İslam'a karşı bir insandır. Ehli sünnete riayet eden Ebu Bekir Sifil hocamıza karşı hadislerin doğruluğunu inkar etmek için bilinçli bir şekilde tartışmıştır bir tv programında.

  • Adnan Sinan23 Mayıs 2018 23:51

    Baki, Sinan, Mevlana, Fuzuli gibi kadın haklarını savunan değerli insanlar bu adamlar gibisi yüzünden her yerden kovulmuşlardır ya da linç olma ile burun buruna gelmişlerdir... Bakmayın böyle konuştuklarına....

  • Faruk Mehmet alper23 Mayıs 2018 22:03

    Müslüman Latin neden Batı'nın ayaklarının altında pas pas oluğu bu kavgadan anlaşılmıştır herhalde.

  • M.A23 Mayıs 2018 19:32

    Caner Taslaman denilen ve gelmiş geçmiş , ömrünü kur'an ve sünneti muhafaza etmeye adıyan islam alimlerine muhalefet eden kişi din hakkında konuşmak senin haddine değil sen kimsin ki yani şimdiye kadar islam dini yanlış anlatılmış yanlış yaşanmış öylemi yani islam dini 1400 yıldan beri hurafelerle dolu ve sen geldin bu hurafeleri kaldıracaksın öylemi sen ancak senin gibi nefsinin isteklerine tabi olan kişileri kandırırsın yav açıkça ben kendi mantığıma uygun bir din çıkarmak istiyorum desene niçin bunca islami birikime ve sünneti seniyyeye musallat oluyorsun sen git felsefenle uğraş! Sizler dini yaşamadığınız için, yaşadığınızı din sayıyorsunuz.

  • Victor27 Mayıs 2018 23:33

    İslami birikim ne ya, Allah eksik mi göndermiş ki bu dini? Siz üstünü mü tamamlıyorsunuz? Din ile ilgili her şey Kur'an da yazmıyor mu? Peygaberimizin yaşadığı İslam yetmiyor mu? İlginç, demek ki kıyamete kadar daha bir sürü uyduracağımız dini şeyler var. Biriktirecez ya! :o) :o) :o)

  • Ö.A.23 Mayıs 2018 10:27

    DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR. BENİMDE ZORUMA GİTSE DOĞRU SÖYLÜYOR. ADAM.

  • Ft23 Mayıs 2018 03:14

    Adam kadinlar okumasin etmesin demiyo açık saçık mesafesiz giyinip erkeklerle eşi gibi konuşmasınlar diyo. Bu çok mantikli biraz perde arkasink görün sözlerin

  • EMMİ22 Mayıs 2018 18:26

    ASLINDA SÖYLEDİĞİNDE YANLIŞLIK YOK AMA SÖYLEME ŞEKLİN YADA MEDYATİK SÖYLEMEN YANLIŞSOSYAL MEDYADA DEĞİL HUTBEDE VAAZ DE SÖYLE

  • Özgür Düşünceler21 Mayıs 2018 22:07

    İhsan Hoca haklı...

  • süleyman şah21 Mayıs 2018 16:44

    bu din adamı doğruyu söylemiş,gel görki günümüzde evin yoksa,kiradaysan tek maaş yetmez,eşinin de çalışması şarttır,herşey pahalı...bunlardan da bahsederse iyi olur,kadınlar rahatça evde ev hanımlığı yapması varken neden çalışsısınki şayet kocasının maaşı iyiyse...demekki koca maaşı iyi değil...hocamızın biraz da b yönlere kafa patlatması lazım..hayat pahalılığı aldı başını gidiyor..kendisinin durumu iyi galiba..

  • Ahlaksızlık21 Mayıs 2018 20:51

    Dinin dürüstlük, sözünde durma, yalan söylememe, yolsuzluk, hırsızlık yapmamak , isra etmemek, işini iyi yapmak ile ilgili ahlaksal kısımlarına hiç değinmiyor bu hocalar ve muhafazakar siyasiler. İşleri güçleri kadınlar, domuz eti, içki. Gerisi bunlara göre normal.