BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri'nden Ukrayna'ya diyalog çağrısı----

Dışişleri'nden Ukrayna'ya diyalog çağrısı

Dışişleri'nden Ukrayna'ya diyalog çağrısı
27 Ocak 2014 - 22:15 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'da yaşanan ve ölümlerin de gerçekleştiği olaylarla ilgili bir açıklamada bulundu

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’da yaşanan olaylarda can kaybı yaşanmasının, sorunun tüm taraflarının katılımıyla ve diyalog yoluyla bir an önce çözülmesi gerekliliğini ortaya koyduğunu vurguladı. 

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’nin komşusu ve stratejik ortağı Ukrayna’daki gelişmelerin yakından ve dikkate izlendiği belirtildi. Son günlerdeki hadiselerde can kaybı yaşanmasının, sorunun tüm taraflarının katılımıyla ve diyalog yoluyla bir an önce çözülmesi gerekliliğini ortaya koyduğu vurgulanan açıklamada, “Temennimiz, Yönetim ile muhalefet arasında sürmekte olan görüşmelerde krizin demokratik çerçevede aşılmasını sağlayacak bir uzlaşıya varılmasıdır. Ukrayna’da kamu düzeninin ve istikrarın tesisini, Ukrayna halkının huzuru ve Türkiye-Ukrayna ilişkileri kadar, bölgesel istikrar ve işbirliği boyutuyla da önemsiyoruz” denildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)