BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'nin IALA üyeliği açıklaması----

Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'nin IALA üyeliği açıklaması

Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'nin IALA üyeliği açıklaması
04 Haziran 2023 - 19:29 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'nin IALA Konsey üyeliğine seçilmesine ilişkin yapılan açıklamada "Türkiye’nin IALA Konseyine 5. kez seçilmesi, ülkemizin bilgi ve deneyiminin takdir edildiğini göstermektedir." ifadesi kullanıldı

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Uluslararası Deniz Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Konsey üyeliğine seçilmesine ilişkin açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Uluslararası Deniz Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Konsey üyeliğine seçilmesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, Türkiye'nin 3 Haziran'da Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen 14. IALA Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimlerde yürütme organı olan IALA Konseyine yeniden seçildiği belirtildi.

Türkiye'nin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünce temsil edildiği IALA Konseyinin 2006 yılından bu yana kesintisiz olarak üyesi olduğu aktarılan açıklamada, "Türkiye’nin IALA Konseyine 5. kez yeniden seçilmesi, ülkemizin deniz güvenliği ve seyrüsefer yardımcıları alanındaki bilgi ve deneyiminin takdir edildiğini göstermektedir." ifadesi kullanıldı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Hindistan'a taziye mesajı

Sudan Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye özür

Dışişleri Bakanlığı'ndan Danimarka'ya sert tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan Hocalı Katliamı'nı anma mesajı

Norveç'in Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)