BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısından ödül törenine protesto----

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısından ödül törenine protesto

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısından ödül törenine protesto
14 Kasım 2016 - 00:59 www.finansgundem.com

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde büyük protesto. 'Yılın En İyi Dizisi' ödülünü kazanan 'Diriliş Ertuğrul'un yapımcı ve senaristi Bozdağ, teşekkür konuşmasına izin verilmeyince ödülü iade etti

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni protestoya sahne oldu. 'Yılın En İyi Dizisi' ödülünü kazanan "Diriliş Ertuğrul"un yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, teşekkür konuşmasına izin verilmeyince ödülü iade etti. Törenin sunucusu Okan Bayülgen'in dizi hakkındaki sözleri ve Bozdağ'a konuşma izni vermemesi sosyal medyada protesto edildi. Protestolar üzerine açıklama yapan Bayülgen suçu törende görevli hostese attı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Diğer ödül alanların yaptığı konuşmalardan sonra Diriliş Ertuğrul dizisi ekibine süre verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları kısa sürede sosyal medyadan Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

SUÇU HOSTESE ATTI

Okan Bayülgen reklam arasından sonra bir açıklama yaptı. Bayülgen yaptığı konuşmada suçu ekibi karşılayan hostese atarak: "Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar." dedi.

"DİZİYİ SEYRETMİYORUM"

Ardından Diriliş Ertuğrul dizisini hiç seyretmediğini belirterek: "Kendilerine söz veriyorum bundan sonra her gün diziyi seyredeceğim." dedi. Ayrıca dizinin yapımcısından da seyretmediği için özür diledi.

YAPIMCI BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

TRT'de yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen "Diriliş Ertuğrul" dizisi yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, "Yılın En İyi Dizisi" ödülünü aldıkları "43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri" töreninde teşekkür konuşması yapmasının engellendiğini belirterek, "Bu engellenmenin haklı başarımız ve izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak, ödül törenini protesto ederek 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcı ve senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste iade ettim." dedi.

"43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri" töreninde "En İyi Dizi" kategorisinde ödülü TRT 1'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisi kazandı. Ödül, törene katılan dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ'a verildi.

Bozdağ, yaptığı açıklamada, dizilerinin izleyici oylarıyla diğer bütün ödül törenlerinde olduğu gibi "Yılın En İyi Dizisi" ödülünü haklı olarak kazandığını kaydetti.

"Diriliş Ertuğrul" dizisinin yayınlandığı üç sezon ve 65 haftadır tüm reyting gruplarında birinci olduğunu ve rekor kırdığını dile getiren Bozdağ, "Türkiye ile birlikte 30'dan fazla ülkede yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi bileğinin hakkıyla ve değerli izleyicilerimizin oylarıyla haklı bir ödül daha aldı. Ödül töreni sırasında 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcısı ve senaristi olarak bizlere ödül veren izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir." dedi.

"BAYÜLGEN'İN ALAYCI KONUŞMASI"

Ödül alanların tümüne konuşma hakkı verildiğine dikkati çeken Bozdağ, şunları söyledi:

"Bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcı ve senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste iade ettim. Ayrıca programın sunucusu Okan Bayülgen'in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi 'hiç izlemediği'ni söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve 'bundan sonra izleyeceği'ni belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum. Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen'in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin, kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını, konuşması bizlere göstermiştir."

DİZİNİN OYUNCUSUNDAN TEPKİ

Okan Bayülgen'in bu konuşmasının ardından dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner'den İnstagram'dan tepki geldi. Güner ödülü ayakları altına aldığı fotoğrafı paylaştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)