BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDilan Polat ve Engin Polat çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu----

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu
13 Ekim 2023 - 20:05 www.finansgundem.com

Bir süredir gündemi meşgul eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında önemli bir gelişme yaşandı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti ile ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi. Aynı zamanda yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

MASAK ALARMDAYDI

Son günlerde vergi kaçırdıkları, kara para akladıkları ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili MASAK alarma geçmişti. Çiftin bütün şirketleri ve mal varlıkları ile ilgili inceleme başlatılmıştı. İncelemeye göre 16 şirket ve 8 kişi hakkında hazırlanan raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı öne sürüldü. 

"MASUM OLDUĞUMUZ ORTAYA ÇIKACAK"

Dilan Polat ve Engin Polat konuya ilişkin "Devletimiz gerekeni yapıyor bu işin sonunda masum olduğumuz ortaya çıkacak" şeklinde açıklama yapmıştı. 

Son olarak 2 gün önce Engin Polat'a ait iş yerine silahlı saldırı düzenlenmişti şans eseri yaralanan olmamamıştı. Konuyla ilgili soruşturma devam ederken Polat çifti yaptıkları açıklamada bazı kişiler tarafından hedef haline getirildiklerini ve basının daha fazla haber yapmamasını istediklerini söylemişlerdi.

MAL VARLIKLARI DONDURULDU

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ayrıca birinci, ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarını dondurma kararı çıktığı ve yine aynı kişiler ile ilgili yurt dışına çıkış yasağı konduğu da öne sürüldü. Cumhuriyet'ten kaynakların ulaştığı bilgilere göre karar, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verildi.

Dilan Polat'ın şirketleri ile ilgili MASAK raporu detayları...

 

Dilan Polat MASAK raporu: 100 milyonlarca liralık şaibeli işlem var!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)