BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiktatör görmek istiyorsanız tarihinize bakın, Mussolini'ye bakın----

Diktatör görmek istiyorsanız tarihinize bakın, Mussolini'ye bakın

Diktatör görmek istiyorsanız tarihinize bakın, Mussolini'ye bakın
09 Nisan 2021 - 00:10 www.finansgundem.com

İtalya Başbakanı Draghi'nin sözlerine tepki gösteren AK Parti Genel Başkanvekili, İtalyan tarihindeki Faşizm dönemini ve diktatörleri hatırlattı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi, "Eğer diktatör görmek istiyorsanız tarihinize bakın, Mussolini'ye bakın" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerini Twitter hesabından yaptığı açıklama ile kınadı. Kurtulmuş, yaptığı açıklamasında "İtalya Başbakanı Mario Draghi'yi Sayın Cumhurbaşkanımızı kastederek söylediği talihsiz sözlerinden dolayı kınıyoruz. Sayın Draghi, bizden diktatör çıkmaz! Eğer diktatör görmek istiyorsanız tarihinize bakın, Mussolini'ye bakın" ifadelerini kullandı.

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

 

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AKp bağrışları09 Nisan 2021 10:41

    Yahu borsa gündem hepsi aynı ses zaten bunun birini versen olmazmı. Hepsi sahibinin sesi aynı şeyleri söylüyor. Biraz seçici ol.

  • Bika09 Nisan 2021 07:45

    "Diktatörlükte, ülkenin yasalarını dikte eden bir diktatör vardır. Diktatörlükler mutlak monarşiye çok benzemektedir. Diktatörün egemenliği isyanlar yoluyla, askeri darbeler yoluyla ya da seçilmiş bir kişinin görevini bırakmayı reddetmesiyle gerçekleşebilir." Günümüzde Orta Doğu ülkeleri monaşiyle yönetilmekte ve dünya tarihinde ve tarihimizde monarşi önemli yer tutmakta.

  • Numan09 Nisan 2021 07:37

    Sen nasıl bir döneksin?