BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDikkat! Sıcaklıklarda büyük düşüş----

Dikkat! Sıcaklıklarda büyük düşüş

Dikkat! Sıcaklıklarda büyük düşüş
01 Ekim 2013 - 09:14 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yurt genelinde yağışlar etkili olacak. Bazı bölgelerde sıcaklıklar 5-8 derece düşecek

Türkiye yeni bir yağışlı sistemin etkisine giriyor. Trakya'dan başlayip zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında görülecek yağışlar, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya'nın batısında kuvvetli olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun yeni bir yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor. Trakya'dan başlayarak, zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında görülecek yağışların; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya'nın batısında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı, Marmara ve Ege'de 5 ila 8 derece azalacak, Orta ve Doğu Karadeniz'de 3 ila 6 artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar ise genellikle güneyli yönlerden, Karadeniz'de kuzeyli yönlerden orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, Ege kıyıları ile zamanla batı bölgelerde kuvvetli olarak esecek.
YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, İzmir, Manisa ve Muğla ile akşam saatlerinde Antalya'nın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması tahmin edildiğine dikkat çeken Meteoroloji, yerel su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.
KUVVETLİ RÜZGAR
Rüzgarın bu akşam saatlerinde Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden, akşam saatlerinden itibaren Ege kıyıları ile Marmara, Batı Akdeniz ve Ege bölgesinde güneyli yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklendiğini bildiren Meteoroloji, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini de duyurdu.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (24)
ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (26)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.(24)
ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.(30)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.(27)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (25)
ERZURUM: Az bulutlu.(22)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(31)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Aydın, Muğla ve Manisa çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, batısı ile zamanla Mersin ve Adana çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde batısı, gece saatlerinden sonra Aksaray, Karaman, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale ve Karaman çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)