BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDiego ile tamam----

Diego ile tamam

Diego ile tamam
31 Mayıs 2014 - 03:30 www.finansgundem.com

Fenerbahçe yönetimi, mevcut kadronun kalitesi, yabancı kontenjanı, yerli oyuncu pahalılığı gibi nedenlerle tranferi Brezilyalı yıldız ile tamamlayacak

Fenerbahçe, transfer dönemini sadece Diego Ribas ile kapatmayı düşünüyor. Senad Ok'un Milliyet'teki haberine göre geçtiğimiz gün yapılan yönetim toplantısında yeni sezonun değerlendirmesini yapan yöneticiler bu yönde bir karar alırken, şampiyon belki de son dönemlerin en sakin yaz günlerini yaşayacak.
Takımdaki en önemli eksik olan yaratıcı orta saha boşluğunu Diego ile doldurmayı başaran sarı-lacivertliler, ihtiyaç duyulmadığı takdirde iddialı başka bir transfere imza atmayacak.
Atletico Madrid ile olan sözleşmesi ay sonuna kadar devam ettiği için Diego transferini resmen açıklayamayan yönetim birçok nedenden dolayı yeni isimler konusunda frene bastı. Transfer yapılsa bile genç ya da gelecek vaad eden bir ismin kadroya dahil olabileceği belirtildi. İşte yönetim kurulunun transfer konusundaki saptamaları;
1) İHTİYAÇ YOK
Rakiplere büyük fark atarak sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe’de çok iyi bir kadro bulunuyor. Birçok bölgenin iyi alternatifi zaten mevcut. Bu yüzden Diego ile oyun kurucu sıkıntısı da giderildi.
2) MALİ DURUM
Mali zorluklar da lükse kaçabilecek bir transfer harcamasına izin vermiyor.
3) YABANCI KONTENJANI
Yeni yabancı kontenjanı gereği sarı-lacivertliler elindeki yabancıları azaltmak zorunda. Bu yüzden yabancı transfere teknik olarak yer yok.
4) TEK KULVAR
Takımın bu sezon da Avrupa Kupaları’nda yer almama durumu söz konusu olduğu için mevcut kadro yine lig şampiyonluğu için yeterli gözüküyor.
5) YERLİLER ÇOK PAHALI
Düşünülen bazı yerli oyuncular için yüksek bedeller istenmesi sebebiyle bu isimlere de gerek görülmedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)