BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDiego Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi----

Diego Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi

Diego Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi
27 Eylül 2014 - 09:46 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego, Yunan basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, sarı lacivertli ekibe geliş sürecini anlattı, yeniden milli takıma seçilmek istediğini vurguladı.

Diego, F.Bahçe'yi seçerek 'doğru karar' verdiğini dile getirdi: "Kendi mobil firması bile var. Gerçek bir aile ortamındayım"

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Yunan Onsports'a röportaj verdi. Tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli takımı seçmesini 'doğru bir karar' olarak niteleyerek, "Diğer teklifler hakkında konuşamam. F.Bahçe'yi tercih ettim çünkü en iyisi onlardı veTürkiye'nin en büyük kulübü" dedi. Fenerbahçe'nin bir kulüpten daha fazlası olduğunu vurgulayan Diego, "Birçok aktivitesi var. Fenerium diye geniş bir koleksiyona sahip taraftar mağazası var. Dünya genelinde birçok üyesiyle bağlantılı. Kendi mobil firmasına sahip bir kulüp düşünün. Oyuncular olarak hepimiz Fenercell kullanıyoruz" ifadelerini kullandı. Diego, hedefinin şampiyonluk olduğunu da belirterek, "F.Bahçe'nin unvanını koruması için elimden geleni yapacağım. Bunun için tüm gereksinimlerimiz var" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)