BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevletten 150 ton kömür yardımı ama kime?----

Devletten 150 ton kömür yardımı ama kime?

Devletten 150 ton kömür yardımı ama kime?
18 Temmuz 2015 - 10:56 www.finansgundem.com

Yardımı Enerji Bakanı Yıldız, Kayseri’deki bayramlaşma töreninde açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız  "Adana,Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa gibi illerdeki valilikten, kaymakamlıklardan, belediyelerden Suriyeli kardeşlerimiz için bize kömür yardımı konusunda talep oldu. Kömür, bizim yerli üretimimiz. Geçen yıl, ülkemizdeki dar gelirliler için 2.2 milyon ton kömür dağıtıp 2 milyon üzerindeki aileye yardımda bulunduk" dedi. Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı'nca düzenlenen bayramlaş laşma töreninde konuşan Bakan Yıldız, şunları söyledi:
 
"Tüm gönüldaşlarımın bayramını kutluyorum. Bir sonraki bayrama kavuşmayı cenabı hak sizlere, bizlere nasip eder. Her birinizin gayretleriyle bir seçim yaşadık. Bu seçimin birinci partisi yine Ak Parti'dir ve malumunuz koalisyon kurma çalışmaları devam ediyor. Bir kısım partiler buna daha serin bakıyor, bir kısmı sıcak bakıyor. Ama, sayın başbakanımız tüm partilere eşit mesafede. Bundan sonra da yine hep beraber bayram sonunda izleyeceğiz, umudumuz o dur ki, bir koalisyon hükümetini gerçekleştiriyor olabilelim. Ama, koalisyon hükümeti gerçekleştirmeye borçlu olanlar yalnızca Ak Parti değil, tüm partililer borçludur. Bakın çevremizde birçok yerde müslümanlar ve kendisine müslümanım diyenler çarpışıyorlar. Çok ciddi sıkıntılar var. Her gün yüzlerce kişi ölüyor. Biz ne zalimlerden yana olacağız ne de mazlum halde kalacağız. Ama mutlaka bunlarla alakalı olarak Türkiye’nin hükümeti ve ekonomisiyle güçlü olması gerekir. Bakın Türkiye’nin ve Kayseri’nin dört bir yanında aşevleri kuruldu. Hassasiyeti olan işadamlarımızda katkıda bulundu. Hiç kimsenin aç açık kalmasına yoksul olmasına müsade edilmedi. Bizde aynı şekilde Suriye’den gelen kardeşlerimize de kucak açtık ve şu anda Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa gibi illerdeki valilikten, kaymakamlıklardan, belediyelerden Suriyeli kardeşlerimiz için bize kömür yardımı konusunda talep oldu. Kömür, bizim yerli üretimimiz. Geçen yıl, ülkemizdeki dar gelirliler için 2.2 milyon ton kömür dağıtıp 2 milyon üzerindeki aileye yardımda bulunduk. Şimdi de Suriyelilere yerli kömürümüzü 150 bin ton kadar onlara tahsis ediyoruz. Bu da bizim sektörümüzün borcudur diye düşünüyoruz. O nedenle bunu kimse yadırgamasın. Kömürümüz var dağıtırız, Suriyeli kardeşlerimize de dağıtırız, onların sorununa kayıtsız kalmayız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)