BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet başkanının helikopterine ateş açıldı----

Devlet başkanının helikopterine ateş açıldı

Devlet başkanının helikopterine ateş açıldı
26 Haziran 2021 - 01:50 www.finansgundem.com

Hükümet karşıtı gösterilerin sürdüğü ve zaman zaman protestocularla polis arasında çatışmaların yaşandığı Kolombiya'da gerilimi tırmandıracak eylem... Devlet Başkanı Duque'nin içinde bulunduğu helikoptere ateş açıldı

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'da sular durulmuyor. Hükümeti protesto gösterilerinin zaman zaman çatışmaya dönüştüğü ülkede bu kez Devlet Başkanı Ivan Duque'nin içinde bulunduğu başkanlık helikopterine ateş açıldı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin tespit edilmesine çalışıldığı bildirildi.

Kolombiya basınında çıkan habere göre, askeri kaynaklar, Duque'nin ülkenin kuzeydoğusundaki Catatumbo bölgesine yaptığı gezinin ardından seyahat ettiği helikoptere ateş açıldığını bildirdi.

Bir video ile saldırıyı anlatan Duque, olayın cumhurbaşkanının helikopterinin Kolombiya'nın Catatumbo bölgesinden ülkenin Norte de Santander eyaletinin başkenti Cucuta şehrine doğru uçarken gerçekleştiğini söyledi. Duque, "Açık olan şey, bunun başkanlık helikopterinde kurşun deliklerinin görülebildiği korkakça bir saldırı olduğu" dedi.


Kolombiya Devlet Başkanı Ivan Duque, video kaydıyla saldırıyı
kamuoyuna duyurdu. 


Helikopterde Duque'nin yanı sıra Savunma Bakanı Diego Molano, İçişleri Bakanı Daniel Palacios ve Norte de Santander valisi Silvano Serrano da dahil olmak üzere diğer yetkilileri de taşıyordu.

Saldırıda, Duque ve yanındakilerin herhangi bir yaralanmaya maruz kalmadığı belirtildi.

Kolombiya'da tugaya bombalı araçlarla saldırı

 

Kolombiya'daki protestolarda ölü sayısı artıyor!

 

Kolombiya'da hükümete yönelik protestolar 22. gününde devam ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)