BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli kalp ameliyatı oldu----

Devlet Bahçeli kalp ameliyatı oldu

Devlet Bahçeli kalp ameliyatı oldu
15 Ocak 2016 - 17:58 www.finansgundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'de özel bir hastanede kalp ameliyatı oldu. Ameliyatı sorunsuz ve başarılı geçen Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. MHP lideri Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu.

KALP KAPAKÇIĞINA MÜDAHALE
Kocaeli Çayırova'daki Anadolu Sağlık Merkezi'nde Prof. Dr. Sertaç Çiçek başkanlığındaki bir heyet tarafından gerçekleştirilen ameliyatta Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığına müdahale edildiği öğrenildi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ OLUP, İSTİRAHAT HALİNDEDİR"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Semih Yalçın açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir" ifadelerini kullandı.

MHP İL BAŞKANI ÜNLÜ: GENEL BAŞKANIMIZ YARIN TABURCU OLACAK
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Devlet Bahçeli'nin ameliyatı ile ilgili açıklama yaptı. Ünlü, Bahçeli'nin yarın taburcu olacağını söyleyerek; " Türk dünyasının lideri sayın genel başkanımız, önceden planlanmış kontrol gereği, sabah kontrollü anjiyo olmuştur. Sağlık durumu gayet yerindedir. Şu an istirahat etmektedir. Tüm ülkücü camianın gönlü rahat olsun, sıkıntıya mahal yoktur. Muhtemelen sabah 10.30 gibi sayın genel başkanımız taburcu olup Ankara'ya hareket edecektir. Planlanmış bir kontroldür. Dediğim gibi, bilinci açık, dinlenmektedir" diye konuştu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA 
Anadolu Sağlık Merkezi'nden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, 'MHP basın bürosundan yapılan açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önceden planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup, kendisi şu anda istirahat etmektedir' ifadelerine yer verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)