BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevir teslimde Başbakan’a sitem etti----

Devir teslimde Başbakan’a sitem etti

Devir teslimde Başbakan’a sitem etti
26 Ocak 2013 - 13:51 www.finansgundem.com

Kabinenin en renkli isimlerinden İçişleri Bakanı Şahin, görevi Muammer Güler’e devrederken ne dedi?

Kabinenin en renkli bakanlarından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevini yeni Bakan Muammer Güler'e devretti. Şahin konuşmasında, “İçişleri Bakanlığı görevini veren Sayın Başbakanımıza çok samimi duygularla teşekkür etmek istiyorum. Yine görevimi, sayın bakanımıza devri konusunu ifade eden sayın Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza saygılarımı ifade ediyorum” dedi. İdris Naim Şahin sözlerini söyle sürdürdü.
“Birlikte omuz omuza görev yaptığımız TSK’ya da şahsım adına çok büyük teşekkür etmek istiyorum. Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın el ele girdik bu kapılardan ele ineceğiz bu merdivenlerden. Birlikte yürüyeceğiz, birlikte olacağız. Çok onur duyduğum görevimi sizlere emanet ediyorum. Bu vatanın sevdalısı olarak emrindeyim emrinde olmaya devam edeceğim.
İnşaallah siz de benim gibi 18 ayda 20 günde değil gönlünüzün istediği zaman ayrılırsınız. Alnım ak başım dik, içim huzurludur.”
GÜLER: BU DEVİR TESLİM ÇOK FARKLI OLDU
Görevi devralan Muammer Güler ise bu kapıda çok devir teslimler yaşadığını ancak bugünkünün çok farklı olduğunu söyledi. Güler şöyle konuştu:
"Zaatilinize bakanlığınız sürece yaptığınız başarılı görevleriniz için teşekkür ediyorum. Beni kapıda karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. Ben bu kapıda çok devir teslimler yaşamıştım ama bu farklı oldu. 1972 yılında bir kamu görevinde burada başladım. Başarı bayrağını daha da yukarıya taşımaya çalışacağız. Bakanımızın da desteğini her zaman bekliyoruz. Halkımız bize güveniyor. İnsan odaklı bir yakşalım içinde olacağız. Huzurumuza hep birlikte sahip çıkacağız. Bütün meselemiz vatandaşlarımız arasında hiçbir fark gözetmeksizin onları kucaklamaktır. Terörün beslendiği kaynakları kurutan çözüm odaklı çalışmalara öncelik vereceğiz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)