BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDev teklife zam yaptı----

Dev teklife zam yaptı

Dev teklife zam yaptı
02 Mayıs 2014 - 10:25 www.finansgundem.com

ABD’li ilaç devi Pfizer, İngiliz ilaç üreticisi AstraZeneca’ya sunduğu satın alma teklifini 6 milyar dolar artırdı

ABD’li ilaç devi Pfizer, İngiliz ilaç şirketi AstraZeneca’ya sunduğu satın alma teklifini hisse başına 50 sterline (84.47 dolar) çıkardığını duyurdu. Şirketin daha önceki teklifinde hisse başına fiyat 46,61 sterlindi. Bu artışla Pfizer’ın toplam ödeyeceği para 106 milyar dolara çıkıyor. AstraZeneca daha önceki teklif toplamda 100 milyar doların altında kaldığından, anlaşmaya sıcak yaklaşmamıştı.

ASTRAZENECA: TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

AstraZeneca’dan da konuyla ilgili açıklama geldi. İngiliz şirketi Pfizer’ın yenilenen teklifini yönetim kurulunda değerlendireceklerini açıkladı. Şirketin sözcüsü anlaşmayla ilgili bu aşamada daha fazla detay vermeyeceklerini de sözlerine ekledi. AstaZeneca'nın hisseleri haberlerin ardından yüzde 0,4 yükseldi.
 
ABD’li ilaç devi Pfizer, İngiliz ilaç şirketi AstraZeneca’ya sunduğu satın alma teklifini hisse başına 50 sterline (84.47 dolar) çıkardığını duyurdu. Şirketin daha önceki teklifinde hisse başına fiyat 46,61 sterlindi. Bu artışla Pfizer’ın toplam ödeyeceği para 106 milyar dolara çıkıyor. AstraZeneca daha önceki teklif toplamda 100 milyar doların altında kaldığından, anlaşmaya sıcak yaklaşmamıştı. ASTRAZENECA: TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEĞİZ AstraZeneca’dan da konuyla ilgili açıklama geldi. İngiliz şirketi Pfizer’ın yenilenen teklifini yönetim kurulunda değerlendireceklerini açıkladı. Şirketin sözcüsü anlaşmayla ilgili bu aşamada daha fazla detay vermeyeceklerini de sözlerine ekledi. AstaZeneca'nın hisseleri haberlerin ardından yüzde 0,4 yükseldi.

Devam� i�in: http://www.cnbce.com/haberler/ekonomi/dev-teklife-6-milyar-dolarlik-zam
Copyright © cnbce.com
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)