BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMardan Palace Hotel'i personel yağmaladı! ----

Mardan Palace Hotel'i personel yağmaladı!

Mardan Palace Hotel'i personel yağmaladı!
13 Temmuz 2018 - 06:00 www.finansgundem.com

Mardan Palace Hotel’in maaşlarını alamayan personel tarafından yağmalandığı ortaya çıktı...

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar harcanarak hizmete açılan fakat borçları nedeniyle icralık olup tapusu Halk Bankası’na devredilen Mardan Palace Hotel’in maaşlarını alamayan personel tarafından yağmalandığı ortaya çıktı. Salim Uzun'un Hürriyet'teki haberine göre, bilgiler tesise talip olan firmalar tarafından yaptırılan teknik raporda yer aldı. Buna göre; personel lojmanları, otel içindeki bazı odalar maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirilmiş, otel içindeki LCD televizyonlar ve diğer elektronik eşyalar çalınmış. Teknik raporda toplam tadilat masrafının 5 milyon Euro’ya ulaştığı, tesisin toplam borç miktarının ise 115 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı14 Temmuz 2018 04:51

    Milyar dolarlık otel yatıyor. Bu sezon çalışsa en azından bir miktar döviz kazanırdı. Kaynaklar böyle boşa yatar ise enflasyon da olur, döviz de çıkar faiz de. Her 1 doların önemli olduğu bir döneme girdik.

  • Personel13 Temmuz 2018 10:17

    Otelin genel mudurune sordunuz mu boyle bir durum var mi diye. Personele iftira atmayın.

  • PERSONELDEN BİRİ13 Temmuz 2018 08:37

    YALANCININ ANASI KARISI ÖLSÜN MÜ??BU kadar vicdansız olunmaz. lojmanı Asya inşaat götürdü. Otel içinden de gidenleri finans müdürünün alacağı bitmeyen kömürcüsüne ve son dönemlerde orada içki alemi yapan üst düzey yöneticilere sorun sorun.Personel o otelden hiç birşey almadı.