BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDev bankadan kritik karar----

Dev bankadan kritik karar

Dev bankadan kritik karar
25 Şubat 2014 - 07:40 www.finansgundem.com

Çin'in en büyük bankalarından biri olan Industrial Bank, geçici olarak imalatçılara verdiği finansmanın bir kısmını askıya aldı

Riskli kredileri azaltmaya çalışan Çin'in en büyük bankalarından Industrial Bank Co., emlak imarcılarına verdiği finansmanın bir kısmını durdurarak, ülkenin emlak sektörünün fonlanmasının sıkılaştırılabileceği endişelerine neden oldu.

Şanghay Borsası'na açıklama yapan şirket, kredi tahsisleri için yeni iç kurallara hazırlanan bankanın, imarcılara verdiği ara kat finansmanını askıya aldığını ve Mart sonuna kadar emlak projelerinin kredilerini erteleyeceğini söyledi.

Industrial Bank'ın fonlamayı kısıtlama kararı, yeni konut fiyatlarındaki zayıf artış ve satışlardaki düşüşler ile uğraşan imarcılar üzerindeki, artan baskının sinyalini veriyor. Dünyanın en büyük ikinci ekonomisinin hız kesmesiyle bankalar, 2008 finansal krizinden bu yana en yüksek düzeyine tırmanmış olan kötü kredilerdeki artışı kontrol altına almaya çalışıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)