BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank'tan çalışanlara soruşturma----

Deutsche Bank'tan çalışanlara soruşturma

Deutsche Bank'tan çalışanlara soruşturma
21 Ekim 2013 - 13:05 www.finansgundem.com

Almanya'nın en büyük bankalarından Deutsche Bank, kurum içi soruşturma başlattı

Almanya'nın en büyük bankalarından Deutsche Bank, başlattığı kurum içi soruşturma kapsamında 50 kadar çalışanını ifade vermeye çağırdı. Uzun süredir faizler konusunda manipülasyon yapmakla suçlanan Deutsche Bank, olayın faillerini arıyor.

Ekonomi gazetelerinden Handelsblatt'ın haberine göre, ülkenin en büyük para kasası, suçlamaya konu olan 50 kadar çalışanını sorguya çekmeye başladı. Çalışanların ifade vermeye geçen hafta başladığı belirtilirken, banka haberle ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Handelsblatt'a göre, bazı çalışanlar zanlı sıfatıyla avukatıyla birlikte görüşmeye katılırken, bazıları ise şahit sıfatıyla dinlendi. Bununla birlikte mali müfettişlik kurumu Ernst & Young da uzun süredir kurum içi yazışmaları kontrolden geçiriyor.

Çalışanlar arasındaki e-mailleri ve yazışmaları mercek altına alan kurum, iddialarla ilgili delil toplamaya çalışıyor. Deutsche Bank daha öncede bazı gıda ürünlerinde spekülasyon yapmakla suçlanmıştı. Bankaya mali polis tarafından da baskınlar düzenlenmişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)