BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank’ın tepesine Türk imzası----

Deutsche Bank’ın tepesine Türk imzası

Deutsche Bank’ın tepesine Türk imzası
04 Haziran 2016 - 06:12 www.finansgundem.com

Dünya finans sektörünün en önemli iki şirketi olan Deutsche Bank ile Goldman Sachs Group arasında önemli bir transfer gerçekleşti

Dün açıklanan transferde Goldman Sachs’ın Türkiye Ülke Direktörü olan Çağlayan Çetin Avrupa’nın en büyük bankası Deutsche Bank’a Avrupa, Ortadoğu, Afrika bölgelerinden sorumlu yatırım ve kurumsal bankacılığın eşbaşkanı olacak. Deutsche Bank’tan yapılan açıklamaya göre Çetin, şirketin Londra merkezinde ağustos ayında işe başlayacak.

Çetin, Goldman Sachs’da Türkiye’deki son zamanlardaki en büyük şirket satın alma süreçlerinden olan Finansbank’ın Qatar National Bank’a ve Mars Sinemaları’nın CJ CGV’ye satış süreçlerini gerçekleştirmiş 2000 yılından günümüze Türkiye’de 50 milyar doları aşan alım, satım ve özelleştirme işlemini yönetmişti.

Evli ve iki çocuk babası olan Almanya Bremen doğumlu Çağlayan Çetin, Türk ve Alman vatandaşı olup, İngilizce, Almanca, Türkçe ve İspanyolca biliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)