BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeutsche Bank zararda rekor kırıyor----

Deutsche Bank zararda rekor kırıyor

Deutsche Bank zararda rekor kırıyor
30 Ocak 2020 - 10:43 www.finansgundem.com

Almanya'nın en büyük bankası Deutsche Bank 5 yılda dördüncü kez yıllık kayıp açıkladı. Hisselerinde de sert düşüş yaşayan finans devi 18 bin kişiyi işten çıkarmak gibi sert önlemler almayı planlıyor.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Deutsche Bank, 2019'un son üç ayında üç aylık bir kayıp daha bildirdikten sonra beş yıl içinde dördüncü kez yıllık kayıp açıkladı. Alman finans devi geçen yılki sonuçlar üzerine yeniden yapılanacak.

Marketwatch'ın haberine göre dev finans şirketi 18 bin kişinin işten çıkarmayı, bazı iş alanlarından çekilmeyi ve maliyetlerini gözden geçirmeyi planlıyor.

Almanya'nın en büyük bankası üç aylık dönemde 1,48 milyar Euro (1,63 milyar dolar) zarar açıkladı. Banka perşembe günü yaptığı açıklamada, hissedarlara atfedilen zararın 1,60 milyar euro olduğunu söyledi.

Bankanın tahminlerine göre, 5,30 milyar Euro gelir üzerinde kaydedilecek kaybın 1,04 milyar Euro olması bekleniyor. Deutsche Bank bu yıl için 5,27 milyar Euro kayıp açıkladı ve gelirleri %8 oranında azalarak 23,17 milyar Euro’ya düştü.

Açıklanan veriler sonrasında da önceki günün Xetra kapanışına göre piyasa öncesi işlemlerde %6,9 düştü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)