BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank CEO'suna soruşturma!----

Deutsche Bank CEO'suna soruşturma!

Deutsche Bank CEO'suna soruşturma!
05 Kasım 2013 - 08:57 www.finansgundem.com

Deutsche Bank'ın CEO'larından Juergen Fitschen, Kirch medya şirketinin batmasıyla ilgili soruşturmada şüpheli ilan edildi

Deutsche Bank'ın iki CEO'sundan biri olan Juerge Fitschen, Almanya'da süren bir davada şüpheli isimler arasında yer aldı. 65 yaşındaki bankacı, Alman Kirch medya şirketinin batmasının ardından açılan ve 10 yıldır süren davada ifade verecek.

Kirch ailesinin varisleri, Fitschen'i yanıltıcı kanıtlar düzenleyip medya şirketinin batmasına neden olmakla suçluyor. Deutsche Bank'tan yapılan açıklamada ise banka yönetiminin Fitschen'in suçlamalardan aklanacağına emin olduğu mesajı verildi.

DAVALAR KÂRLARI YEDİ
Deutsche Bank, bu son davanın haricinde, aralarında Libor oranlarını manipüle etmekle itham edildiği birkaç davayla daha karşı karşıya. Bankanın bu yılın üçüncü çeyreğindeki yasal masrafları 1,2 milyar dolara ulaştı. Deutsche Bank bu yüzden üçüncü çeyrekte kâr edemedi. Deutsche Bank'ta Fitshcen ile birlikte Anshu Jain eş-CEO'luk görevini yürütüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)