BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDestici'den adaylık başvurusu----

Destici'den adaylık başvurusu

Destici'den adaylık başvurusu
27 Nisan 2018 - 12:43 www.finansgundem.com

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, genel seçimler için milletvekilliği adaylık başvurusunu yaptı

BBP'de, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekilliği aday adaylığı başvuruları başladı. Genel Başkan Destici, parti genel merkezinde kurulan masada, adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Destici, "Ben de bugün milletvekilliği aday başvurusunda bulundum. İnşallah, hayırlara vesile oldun, diliyorum. Bütün arkadaşlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Partimiz 81 il de seçimlere hazırdır. Bütün adaylık başvuruları, genel merkezimizde ve il teşkilatlarımızda kabul edilmektedir. İllerden alınan başvurular, genel merkezimize getirilecektir. BBP, 25 yıllık bir siyasi partidir. Bu deneyimimizi seçim sürecinde taşıyacağız. İnşallah BBP, bu seçimlere damgasını vuracaktır" dedi.

'DURUŞUMUZUN ARKASINDAYIZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yapacağı görüşme sorulan Destici, "Biliyorsunuz bugün ki Cumhurbaşkanı'mız ile görüşmemizin içeriği de ittifak meselesi. BBP, ittifaklar gündeme geldiği günden itibaren 'cumhur ittifakı'nı doğru bulduğunu, desteklediğini, bu ittifakın yanında olduğunu durduğunu ve bu ittifakın içinde yer alacağını çok açık kamuoyuna duyurdu. Bu duruşumuzun arkasındayız. Bugün de Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağımız görüşmede, BBP'nin ittifak içerisinde hangi şekilde yer alacağına ve bundan sonraki süreçte inanıyorum ki daha da netleşmiş olacak" diye konuştu. 

‘GÜL’ÜN ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAYACAĞINI TAHMİN EDİYORUM’

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül isminin konuşulmasıyla ilgili görüşü sorulan BBP Lideri Destici, şunları söyledi: 

"Ben, bu son yaşananları değerlendirdikten sonra Sayın Gül'ün bugün ya da yarın muhtemelen aday olmayacağı noktasında açıklamada bulunacağını tahmin ediyorum. Yani benim düşüncem bu şekilde. Çünkü hem İYİ Parti'nin Genel Başkanı Sayın Akşener'in adaylıkta devam ediyor olması hem CHP'nin içerisinden Gül ismi üzerine oluşan itirazlar dolayısıyla ben Sayın Gül'ün kendisine daha da fazla yıpratmama adına, ben birkaç gün içerisinde aday olmayacağını kamuoyu ile paylaşacağını düşünüyorum."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)