BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDerbide ortalık karıştı!----

Derbide ortalık karıştı!

Derbide ortalık karıştı!
23 Nisan 2015 - 20:14 www.finansgundem.com

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan kadınlar voleybol maçında olaylar çıktı.

Voleybol bayanlar 1. lig final etabında Galatasaray Daikin-Fenerbahçe Grundig karşılaşması maç öncesi çıkan olaylar nedeniyle tribünler boşaltıldıktan sonra başlayacak.

23 NİSAN'DA ÇOCUKLARI AĞLATTILAR!
İzmir’in ev sahipliği yaptığı Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi Final Etabı 1. devre maçında Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe Grundig’in oynayacağı derbi öncesinde yürekleri burkan bir olay yaşandı.

Yanlışlıkla Galatasaray tribününe oturan Fenerbahçeli aileler, sarı-kırmızılı taraftarlar küfürlü tezahüratlara başlayınca, durumu anlatıp taraftarlardan küfür etmemelerini istediler.

Sarı-kırmızılılar buna aldırış etmeyip küfürün dozunu arttırınca aileleriyle maça gelen minik taraftarlar korkudan ağlamaya başladı. Aileler, çareyi ağlayan çocuklarını da alıp tribünü terk etmekte bulurken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gölgeye düşüren bu hareketler Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kınandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)