BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivDepremde zarar gören araçların bilgilerini kopyaladılar: 5 gözaltı!----

Depremde zarar gören araçların bilgilerini kopyaladılar: 5 gözaltı!

Depremde zarar gören araçların bilgilerini kopyaladılar: 5 gözaltı!
06 Mart 2024 - 09:01 www.finansgundem.com

Kocaeli Emniyeti, yurtdışından kaçak getirilen araçlara Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören araçların motor ve şasi numaralarını kopyalayarak piyasaya süren bir çeteyi ortaya çıkardı.


Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yurtdışından kaçak olarak getirilen araçlara Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören araçların motor ve şasi numaralarını kopyalayarak piyasaya süren bir çeteyi tespit etti.

Çeteyi takibe alan ekipler, Türkiye'ye kaçak olarak sokulan ve gümrükte 5 milyon TL'lik vergi kaybına sebep olan 18 aracı belirleyerek, el koydu.

Piyasa değeri yaklaşık 15 milyon TL olan araçların satışını yaptığı tespit edilen M.D., Ü.A., M.Ç., R.H.A. ve Y.Ç. isimli şüphelilerin kimlikleri belirlendi. Şüphelilerin Kocaeli ve İstanbul'daki adreslerine 2 Mart günü eş zamanlı operasyon yapan polis ekipleri, 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.D., çıkarıldığı mahkemece Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ü.A., M.Ç., R.H.A. ve Y.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Otomobil hırsızlarına operasyon: 27 gözaltı

 

Oto hırsızlık şebekesine operasyon

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)