BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOto hırsızlık şebekesine operasyon----

Oto hırsızlık şebekesine operasyon

Oto hırsızlık şebekesine operasyon
23 Şubat 2024 - 14:17 www.finansgundem.com

İstanbul merkezli 4 ilde yapılan operasyonlarda çalıntı ve hacizli araçları motor ve şaşi numaralarını değiştirerek sattıkları iddia edilen 14 kişilik şebeke çökertildi. Çalıntı 12 otomobil ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Adıyaman, Diyarbakır ve Erzurum'da yapılan eş zamanlı operasyonda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'a getirilen şüphelilerin sorguları Asayiş şube müdürlüğünde yapıldı. Soruşturma kapsamında şüphelilerin ağır hasarlı otomobillerin motor ve şasi numaralarını çalıntı aynı model ve renkte araçlara geçirdikleri daha sonra hasarlı aracı sözde tamir ettirmiş gibi yaparak satışını sağladıkları tespit edildi.

Operasyon kapsamında motor ve şasi numaraları değiştirilen 12 otomobil ele geçirildiği öğrenildi. Oto Hırsızlık Büro Amirliğinde haklarında nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik suçlarından haklarında işlem yapılan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Oto hırsızlarından yeni yöntem

 

Oto hırsızlarının yeni taktiği şasi numarası

 

13 ilde oto hırsızlık şebekesine operasyon

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)