BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeprem bölgesindeki öğretmenler için kritik tarih 5 Temmuz----

Deprem bölgesindeki öğretmenler için kritik tarih 5 Temmuz

Deprem bölgesindeki öğretmenler için kritik tarih 5 Temmuz
03 Temmuz 2023 - 22:38 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanlığı, deprem bölgesindeki öğretmenlerin isteğe bağlı yer değişikliği başvurularının 5 Temmuz'da başlayacağını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği başvurularının 5 Temmuz'da başlayacağını duyurdu.

ATAMALAR 10 TEMMUZ'DA

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan duyuruya göre; Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde öğretmen kadrosunda görev yapanların iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemi için başvurular 5-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılabilecek. Atamalar ise 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.


Bu kapsamda, iller arası yer değişikliği talebinde bulunmak isteyen öğretmenler; İstanbul, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak, Şanlıurfa ve Van olmak üzere 22 ilde yer alan eğitim kurumlarını tercih edebilecekler.

4 YILLIK ÇALIŞMA ŞARTI SÜRESİ ARANMAYACAK

Sözleşmeli öğretmen olarak görev yaparken 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ya da 7433 sayılı Kanun ile öğretmen kadrosuna atananlardan bu duyuru çerçevesinde başvuruda bulunacaklar için ilgili mevzuatta öngörülen 4 yıllık çalışma süresi şartı aranmayacak. Söz konusu yer değişikliği işlemine ilişkin başvuru hakkında, bulundukları ilde herhangi bir süre görev yapma şartı aranmadan bütün öğretmenler faydalanabilecek. 

Öğretmenlere zorunlu hizmet affı müjdesi

 

Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması

 

Bakan Özer: 234 engelli öğretmenin ataması yapıldı