BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDenizli'de fırtına: Çatılar uçtu----

Denizli'de fırtına: Çatılar uçtu

Denizli'de fırtına: Çatılar uçtu
26 Kasım 2023 - 08:59 www.finansgundem.com

Denizli'de kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, bazı caddeler trafiğe kapatıldı.

Denizli'de gece saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar kent merkezinde etkili oldu. Kuvvetli rüzgar nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, bazı caddeler trafiğe kapanırken, ekipler kapanan caddeleri açmak için çalışma başlattı.

Denizli'de saat 02.00 sıralarında başlayan kuvvetli rüzgar özellikle kent merkezinde etkili oldu. Kuvvetli rüzgar nedeniyle Merkezefendi ilçesi Kaynarca Caddesi'nde bir iş yerinin yaklaşık 200 metrekare genişliğindeki çatısı yerinden sökülerek uçtu.

Tamamı uçan çatı nedeniyle cadde trafiğe kapandı. Polis ekipleri olası bir kazaya karşı caddede önlem aldı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı caddelerde ağaçlar yerinden söküldü ya da zayıf yerlerinden koparak trafiğin kapanmasına neden oldu.

Kuşpınar Mahallesi'nde bir caminin bahçesinde bulunan çınar ağacının dalı kırıldı. İki sokak trafiğe kapanırken, bir hafif ticari araçta kopan parçaların üzerine düşmesi sonucu hasar gördü. Koşuyolu Caddesi'nde de iki ağaç yerinden sökülerek yola devrildi.

Trafik ekipleri herhangi bir kazaya karşı cadde ve yollarda önlem aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri cadde ve yollarda devrilen ağaç parçalarını temizleyip, trafiğe tekrar açtı. 

İzmir'de deniz taştı: Vatandaşlar zodyak ile kurtarıldı

 

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

 

Antalya sağanak yağışa teslim oldu

 

İstanbul'da lodos ve sağanak hayatı felç etti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)