BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDenizli'de ekmeğe ve simide zam yapılmayacak----

Denizli'de ekmeğe ve simide zam yapılmayacak

Denizli'de ekmeğe ve simide zam yapılmayacak
08 Ocak 2020 - 16:55 www.finansgundem.com

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, 2020 yılında Denizli'de ekmeğe ve simide zam yapılmayacağını açıkladı.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, oda binasında basın toplantısı düzenledi. Karadaban, vatandaşların en temel gıda maddesi olan ekmeği en ucuz ve en sağlıklı şekilde üretmek için gayret ettiklerini söyledi. Bu yıl ekmek ve simide zam yapılmayacağını belirten Karadaban, "Ekmeğin ana maddelerine gelen zamların fırıncı esnafımızı zor durumda bıraktığının farkındayız. Ülkenin durumunu göz önüne alarak bizler de milli bir duruş sergilemeye devam edeceğiz. Son zamanlarda bazı illerde ekmek fiyatlarına ilişkin yapılan düzenlemeler Denizli için geçerli değildir. 200 gram ekmek ve 80 gram simit, 1 lira 25 kuruştan satılmaya devam edecek" dedi.

Toplantının sona ermesinin ardından basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Karadaban, gazetecilerle birlikte pasta kesti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)