BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'tan kredi açıklaması----

Denizbank'tan kredi açıklaması

Denizbank'tan kredi açıklaması
22 Mart 2014 - 00:00 www.finansgundem.com

"Hissedarımız Sberbank ile ortak yürüttüğümüz finansman paketi 1,7 milyar dolar mertebesinde başlamıştır"

DenizBank, Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR ile Türkiye'deki TANAP hariç yatırım projelerinin tamamında kullanılmak üzere toplam 1,7 milyar dolarlık bir kredi paketi üzerinde görüşmelere başlandığını bildirdi.

DenizBank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, SOCAR'ın Türkiye'deki TANAP hariç yatırımları için DenizBank'ın, Sberbank ile ortak yürüttükleri toplamda 1,7 milyar dolar mertebesinde kredi paketi görüşmelerine başlandığı belirtildi.

Açıklamada, bugün uluslararası bir ajansta DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş'in 1,7 milyar dolarlık kredi paketi için görüşmeleri olduğuna dair açıklamaların yer aldığı aktarılarak, şu ifadelere yer verildi:

"Hissedarımız Sberbank ile ortak yürüttüğümüz finansman paketi 1,7 milyar dolar mertebesinde başlamıştır. Firmanın ihtiyaçları ve talebine göre finanse edilecek tutar üzerinde görüşmeler devam etmekte olup, kamuya duyurulması gereken bir gelişme olduğunda gerekli açıklamalar tarafımızca yapılacaktır."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)