BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'tan esnafa özel kampanya----

Denizbank'tan esnafa özel kampanya

Denizbank'tan esnafa özel kampanya
02 Haziran 2014 - 10:28 www.finansgundem.com

DenizBank, esnafa özel, "Kredin Hazır" kampanyası düzenledi

DenizBank, "Kredin Hazır" kampanyası ile yeni bir krediyi esnafın hizmetine sundu. Kampanya kapsamında günde sadece 6 TL'den başlayan ödeme seçenekleri ile 75.000 TL'ye kadar ve 36 aya varan vadelerle hazır kredi sunuluyor.

Haziran ayı boyunca sürecek "Kredin Hazır" kampanyasıyla esnaflar ihtiyaçlarına göre, iki kredi seçeneğinden birini tercih edebiliyorlar.

Esnafın kredisi DenizBank şubelerinde hazır

DenizBank'ın yeni kampanyasında esnaf, günde sadece 6 TL'den başlayan ödeme seçenekleri ile 75.000 TL'ye kadar ve 36 aya varan vadelerle kredisini kullanabiliyor. Kampanyada dosya masrafı ödemek istemeyenlere yönelik masrafsız kredi seçeneği de bulunuyor. Haziran ayı boyunca kredi kullanan esnaf, ödemeye ise Ramazan Bayramı'ndan
sonra başlıyor.

Konuyla ilgili açıklamaya yapan DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, Banka olarak esnafın Türkiye'nin sürdürülebilir ekonomik ve sosyal gelişimi açısından ne kadar önemli bir noktada konumlandığının bilincinde olduklarının altını çizdi. Koçak, "Bu anlayışımızın ve niş sektörlere odaklanma prensibimizin doğal bir uzantısı olarak, uzun zamandır esnafın büyümesine destek olmak, güçlerine güç katmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haziran ayı boyunca sürecek kampanyamızda esnafımızın, 81 ildeki 700 DenizBank şubesinde kredisi hazır üstelik Ramazan'da kullandıkları krediyi Bayram'dan sonra ödeyebilecekler. Tüm esnafımızı DenizBank şubelerine bekliyoruz." dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)