BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank'tan depremzede müşterilerinin ödemelerine faizsiz erteleme----

DenizBank'tan depremzede müşterilerinin ödemelerine faizsiz erteleme

DenizBank'tan depremzede müşterilerinin ödemelerine faizsiz erteleme
29 Ocak 2020 - 15:51 www.finansgundem.com

DenizBank, Elazığ’da yaşanan deprem felaketinden etkilenen müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak adına bölgedeki bireysel ve KOBİ müşterilerinin DenizBank’a olan tüm ödemelerini faizsiz 3 ay erteleme kararı aldı.

DenizBank, depremden etkilenen bölgede yaşayan bireysel ve KOBİ müşterilerinin kredi borçlarını ve tüm ödemelerini faizsiz 3 ay erteleme kararı aldığını duyurdu.

Konuya ilişkin DenizBank’tan yapılan yazılı açıklamada: ”24 Ocak Cuma günü Elazığ’da yaşadığımız deprem felaketi dolayısıyla bölge halkına ve ülkemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyoruz. Tüm Türkiye gibi yüreğimizde hissettiğimiz felaketin ilk gününden bu yana bölgede etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. İnsanlarımıza bir nebze olsun destek olmak, yaşadıkları mağduriyeti hafifletmek adına bankamıza olan kredi ödemelerini 3 ay boyunca erteliyoruz” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)