BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank'ta atama----

DenizBank'ta atama

DenizBank'ta atama
06 Mart 2014 - 12:56 www.finansgundem.com

DenizBank’ın Reklam ve Halkla İlişkiler Grup Müdürlüğü görevine Dr. Yasemin Öngören getirildi.

1997 yılından bu yana faaliyetlerini yükselen bir başarı grafiğiyle sürdüren ve bugün Türkiye’nin beşinci büyük bankası olarak dikkat çeken DenizBank’ın Reklam ve Halkla İlişkiler Grup Müdürlüğü görevine farklı sektörlerden beslenen bilgi birikimi ve geniş vizyonuyla Dr. Yasemin Öngören getirildi. DenizBank Yönetim Hizmetleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı Tanju Kaya’ya direkt raporlayacak olan Öngören, ekibiyle birlikte, kurumun reklam ve halkla ilişkiler stratejilerinin yapılandırılması, bu alandaki standardizasyonun daha üst seviyeye yükseltilmesinden sorumlu olacak.
Profesyonel iş yaşamına 1996 yılında Ekinciler Holding’de İletişim Uzmanı olarak başlayan Dr. Yasemin Öngören, 1997 – 2003 yılları arasında Capitol Ogilvy PR, Pronto PR ve ENPR gibi iletişim danışmanlığı ajanslarında Müşteri ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev aldı; ulusal ve uluslararası birçok markanın iletişim stratejisinin oluşturulmasına liderlik etti.
2005 yılında Elginkan Holding bünyesindeki ECA-SEREL’e Reklam ve Halkla İlişkiler Şefi unvanıyla katılan Öngören, 2006 – 2011 yıllarında Akkök Şirketler Grubu Kurumsal İletişim Müdürü, 2011 – 2014 yılları arasında ise Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yaptı. Öngören, Abdi İbrahim bünyesinde kurumun iletişim stratejisinin yapılandırmasının yanında, algı ve itibarını güçlendirmeye yönelik çalışmaları ile de dikkat çekti. Abdi İbrahim’in 100. yılını kutladığı 2012’de, kamuoyunda büyük ses getiren ve birçok ödül alan Van Gogh Alive sergisinin iletişimini ve “Akılcı İlaç Kullanımı” kampanyasını hayata geçiren Yasemin Öngören, aynı yıl MediaCat tarafından “Türkiye’nin Fark Yaratan 10 İletişimcisi” arasında gösterildi.
Lisansını 1989 yılında İstanbul Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Yasemin Öngören, aynı üniversitenin iletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı’nda iletişim süreçlerini konu alan Yüksek Lisans ve kurumsal iletişim unsurlarından Finansal İletişim alanında doktora çalışması yaptı. Öngören’in Kurumsal İletişim Perspektifinde Finansal İletişim adlı bir kitabı ve kurumsal iletişim, finansal iletişim, kriz-gündem yönetimi ile iletişimde etik ve reklam eşdeğerlerinin kurumlar açısından kullanım alanları konularında akademik çalışmaları bulunuyor. 1971 doğumlu, evli ve bir çocuk annesi Öngören, liderlik ettiği projeleri bugüne dek aşağıda yer alan ödüllerle taçlandırdı:
 
Akılcı İlaç Kullanımı, En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi / Eczacı Altın Havan - Eylül 2012
Akılcı İlaç Kullanımı, En İyi Proje / MediaCat& Farmaskop - Ekim 2012
Akılcı İlaç Kullanımı, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi / TÜHİD - Altın Pusula - Haziran 2013
VanGogh Alive Sergisi, En İyi Etkinlik ve Sponsorluk Projesi / TUHİD- Altın Pusula - Haziran 2013
VanGogh Alive Sergisi, En İyi Etkinlik / MediaCat &Farmaskop - Kasım 2013
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)