BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank yönetiminde değişim----

Denizbank yönetiminde değişim

Denizbank yönetiminde değişim
12 Ekim 2021 - 18:45 www.finansgundem.com

Denizbank Yönetim Kurulu kararlarınca, bankanın üst düzey yönetici birimlerinde değişikliklere gidildi

Denizbank üst yönetim kadrosunda değişiklikler yapıldı.

Yapılan değişiklikler kapsamında KOBİ Bankacılığı ve Kamu Finansmanı Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Kulaksız'ın yerine Denizbank'ın Çukurova Bölge Müdürü olarak görev yapan Engin Eskiduman getirildi.

Ayrıca 'Yönetim Kurulu Başkan Vekili' görevininden istifasını isteyen Mohamed Hadi Ahmed Abdulla Alhussaini'nin istifası Banka Yönetim Kurulu kararı ile kabul edildi.

Konuyla ilgili banka tarafından Kamuoyu Aydıunlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde aşağıdaki ifadelere yer verildi:

Bankamız Yönetim Kurulu'nun 11 Ekim 2021 tarihli kararı ile Mohamed Hadi Ahmed Abdulla ALHUSSAINI'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevinden istifasının kabulüne ve müştereken A Grubu imza yetkisinin iptal edilmesine karar verilmiştir.
Bankamızın 11 Ekim 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile KOBİ Bankacılığı ve Kamu Finansmanı Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Kulaksız'ın İştiraklerimizde Üst Düzey Yönetici olarak görev yapmak üzere Bankamızdaki görevinden ayrılması nedeniyle Bankamız adına haiz olduğu müştereken B Grubu imza yetkisinin iptaline karar verilmiştir.
Aynı kararla Bankamızda Çukurova Bölge Müdürü olarak görev yapan Engin Eskiduman'ın KOBİ Bankacılığı ve Kamu Finansmanı Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına ve Bankamız adına haiz olduğu müştereken B Grubu imza yetkisinin devamına karar verilmiş olup, BDDK'dan gerekli izinler alınarak ataması gerçekleştirilecektir.

 

Denizbank’tan taksi ödemelerine POS gerektirmeyen çözüm

 

Piyasalarda gün sonu 12/10/2021

 

BİST 100 endeksi günü yatay tamamladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yönetici14 Ekim 2021 17:59

    “Ben olsam vermem” Aynı kararla Bankamızda Çukurova Bölge Müdürü olarak görev yapan Engin Eskiduman'ın KOBİ Bankacılığı ve Kamu Finansmanı Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına ve Bankamız adına haiz olduğu müştereken B Grubu imza yetkisinin devamına karar verilmiş olup, BDDK'dan gerekli izinler alınarak ataması gerçekleştirilecektir. Bu sorumluluğu kaldıramaz yetkin değil Motivasyonu yok

  • ENGİNi SEVENLERİ FANI14 Ekim 2021 17:04

    Engin balık yemesini çok sever. Biz ona bu yüzden “K I L Ç I K “diyoruz. Veda yemeğinde balık yedireceğiz kendisine

  • Adanalıyık Allah’ın adamıyık 14 Ekim 2021 16:33

    Egosu çok yüksek ,öfke kontrolü yoktur. Adaletli olduğunu düşünmüyoruz. Gittiğine seviniyoruz. Bir daha dönme ihtimali %0 Alicengizi izlemeye devam edin

  • Doğrucu14 Ekim 2021 15:58

    Kasıntı engin gm yi de kasar

  • Alim Alemdar 13 Ekim 2021 19:30

    Engin bölgede batırdığı kredileri GMY olarak devam ettirecek

  • Söylemezsem olmaz15 Ekim 2021 13:42

    Evet özellikle bölgesinde verilen Devletin KOSGEB finansmanlı kredileri yüksek tutarda neden takibe düştü? Araştırılmalı

  • RAMBUSMAN14 Ekim 2021 16:13

    Evet çok güzel refinansman kredisi verir (prosedürü bilmeden) sonrada batırır gmüdürlüğü uyutur suçu başkasına atar