BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank, 4 esnaf odası ile kredi protokolü imzaladı----

Denizbank, 4 esnaf odası ile kredi protokolü imzaladı

Denizbank, 4 esnaf odası ile kredi protokolü imzaladı
10 Aralık 2012 - 14:26 www.finansgundem.com

Adana Esnaf Odaları Birliği'ne bağlı 4 oda ile Denizbank arasında kredi protokolü imzalandı

ESOB'a bağlı, Adana Saatçiler, Matbaacılar, Tabelacılar ve Camcılar Esnaf Odası, Adana Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Odası, Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası ile Adana Briketçiler ve Mermerciler Esnaf Odası ile Denizbank arasında yapılan kredi protokolü imza töreni düzenlendi.
Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık'ın makamında düzenlenen törene Denizbank Adana Çarşı Şubesi Müdürü Selçuk Abul ile KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi Gülden Karaoğlu da katıldı.
 İmza töreninde konuşan Saatçiler, Matbaacılar, Tabelacılar, Camcılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş, "Denizbank ile odalarımız arasında esnaflarımıza yönelik bir protokolü yapmış bulunuyoruz. Bundan böyle protokolü imzalayan odalarımızın üyesi bulunan esnaf arkadaşlarımız bankanın kendilerine verdiği kredi kartlarıyla aidatlarını da ödeyebilecekler. Banka yaptığımız protokole göre üyelerimize çeşitli vade farklarıyla kredi vererek gerekli desteği sağlayacak. Bu protokol aynı zamanda nakit zorluğu çeken üyelerimize de nefes aldıracak." dedi.
Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Briketçiler ve Mermerciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Öğrü de,   kredi protokolünün kendi iş kollarında bulunan üyelerini hem kredi kullanımı hem de aidat ödemede rahatlatacağını ifade ettiler.       
Denizbank Adana Çarşı Şubesi Müdürü Abul ise 4 esnaf odası ile yapılan protokol gereği, oda üyelerine işletme kartı vereceklerini, kart aidatı almayacaklarını, oda aidatlarını kredi kartıyla ödeme imkânı sağladıklarını,  ayrıca 36 aya varan çok uygun şartlarda kredi imkânı sunacaklarını belirtti.
Kazım Barışık ise esnaf ve sanatkârlar için yapılan her güzel işin arkasında olduğunu belirterek, "Ben Adana'daki tüm esnaf ve sanatkârları temsil ediyorum. Onların hak ve menfaatlerini her zaman düşünmek mecburiyetindeyim. Kredi kefalet kooperatifleri gibi bankaları da öğrensin esnafım. Baksın, neresi işine, hesabına geliyorsa kredisini oradan alsın. Ben tüm esnaf ve sanatkârlarımın yanındayım.    Bizim esnaf ve sanatkârlarımızın hepsi aklıselimdir. Pirimiz Ahi Evran  akıl, ahlak, bilim ve çalışma demiş. Akılsız, ahlaksız insan meslekte kalamaz. Bilim ve çalışmaya önem vermeyen de biter. Esnaflarımız bakar, hesabını yapar, hangisi uygunsa orayı tercih eder. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)