BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDeniz Seki'den flaş açıklama!----

Deniz Seki'den flaş açıklama!

Deniz Seki'den flaş açıklama!
27 Mart 2014 - 15:33 www.finansgundem.com

Tekrar cezaevine gireceğine yönelik haberler üzerine Deniz Seki'den açıklama geldi

Şarkıcı Deniz Seki, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tekrar cezaevine gireceğine yönelik haberler üzerine açıklama yaptı. Deniz Seki, "Bugün medyada hakkımda çıkan haberlerle ilgili olarak henüz elime ulaşan bir karar yok, Avukatlarım konuyla ilgili hukuki süreci takip ediyorlar" dedi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yargıtay Ceza Genel Kurulu kararının bana tebliğ edilmesi üzerine olağanüstü yasa yollarına başvuracağım gibi Özel yetkili mahkemelerle ilgili olarak yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesine de başvuru hakkımı kullanacağım.

Ben Allah katında da vicdanen de masumum ve bu masumiyetimi yasalar çerçevesinde de isbat edeceğim. Yargıya ve hak ettiğim adaletin bana teslim edileceğine olan inancımla tüm sevenlerimin benim için dua etmelerini diliyorum."
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EE27 Mart 2014 21:05

    BU KADINI CEZAEVİNE TIKANLAR YİNE BU CEMAAT İN ADAMLARI. HERKES KULAĞINI GÖZÜNÜ AÇSIN. BÜTÜN BU OPERASYONLARI SIRF HÜKÜMETE KARŞI NEFRET UYANDIRMAK VE İTİBARSIZLAŞTIRMAK İÇİN YAPILMIŞTIR.

  • Vatandas27 Mart 2014 16:02

    Oooyeeeeeeee ben hergece senin icin dua ediyorum